People Also Played More... Visit Imperia Online Games Like Imperia Online In the Imperia Online Official Facebook page you can find all sorts of stuff:
- Important Game Updates;
- Games, Quizes and Prizes;
- Fan or Non-Fan Art;
- Fan or Non-Fan Videos;
- Help and Support;
- Answers to Your Questions;
- Live Streams straight from the game's HQ;
- Did we say fun?

You are free to upload pictures, screenshots, videos and any kind of fan art, which is inspired by your favorite game - Imperia Online!
Medieval MMO Strategy Empire Building Real Time Imperia Online Browser Guilds Free to play / Freemium Android iOS War
Media Sources September, 2014

Imperia Online

Ivan and Gordana: Spouses. Warriors. Allies. http://blog.imperiaonline.org/en/?p=61 September 30, 2014

Similar Content

Imperia Online

الرابح في أول لعبة ...... راشد القطان !!!!
لقد ربح راشد القطان ٦٥ موجوهرة.
مبروك .
و لكي اجعل أول مسابقة فريدة من نوعها، سوف يتم مكافأة جميع الأشخاص الذين شاركو.
المكافأة لهم هي ١٠ مجوهرات.
مبروك للكل.

لكي أستطيع إرسال المكافآت، أرجو من كل لاعب أن يرسل رساله خاصة لي، و يكتب فيها إسمه في اللعبة و نمرة العالم الذي يلعب فيه .
September 30, 2014

Imperia Online

Bugün, 29.09.2014 tarihi, saat 16.00'da TR 18 diyarının 7. dönemi başlıyor. Yeni bitmiş dönemin Diyarın efendileri yarışması %94.33 etkisi olan shut_up ittifağı tarafından kazanıldı.
Diyarın ilk haftası boyunca her elmas alımında %20 daha fazla elmas alacaksınız.

Diyarı kazanlara tebrikler!!! Diyarların yeni dönemine katılacak olanlara başarılar!
September 29, 2014

Imperia Online

Era 4 del mundo ES 26 inicia hoy, 29.09.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2), después de que han sido determinados los Señores del reino - la alianza The_Mystic, con el 64.07% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo se recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
September 29, 2014

Imperia Online

Нова ера света RS/HR 6!

Ера 6 света RS/HR 6 почиње данас, 29.09.2014, у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ +2).
Господар света у ери 5 је савез V_For_Vendetta са 64.42% домета утицаја.

Током прве недеље света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.

Тим Империје Онлајн честита победницима!

Снага и Част! :)
September 29, 2014

Imperia Online

NOVA ERA

Era 6 svijeta HR/RS 6 počinje danas, 29. rujna 2014., u 16:00 po serveru (GMT +2).
Pobjednici u eri 5 su savez V_For_Vendetta sa 64.42% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjednicima :)
September 29, 2014

Imperia Online

Seigneurs du monde

La phase pour la conquête du monde via la compétition 'Seigneurs du monde' va être activée dans les mondes suivants: Blitz 15, Blitz 53 et Facebook 2 le 06.10.2014 à 16h00 temps serveur.

Remarque: Quand une alliance réussit à garder sa portée d'influence sur 60% du territoire du monde pour 42 heures, l'ère se termine et une nouvelle ère va commencer dans l'intervalle de 24 heures après la fin de l'ancienne. Le développement de tous les comptes est mis à zéro. La répartition des comptes sur la carte globale sera différente. Par contre, tous les diamants, les Prémium et les alliances vont être transférés dans la nouvelle ère.
September 29, 2014

Imperia Online

10. круг конкурса - видео клипови о Империји Онлајн!

Израдила: eliBatori
September 29, 2014

Imperia Online

''Мало ко зна да је Империја Онлајн не само вишекорисничка онлајн мултиплејер игра, већ је у последњих пар месеци постала и озбиљна вишестраначка политичка занимација политичких лидера како са простора бивше моћне Титове Југославије тако и лидера једних од водећих земаља Европе и остатка света. Како бих вам дочарао у коликој мери ова нама омиљена игра утиче на актуелна збивања на овим просторима и у свету изнећу вам неке од чињеница које сигуран сам нисте знали а у великој мери могу да разјасне позадину појединих сукоба који су свакодневна тема водећих светских телевизијских кућа, могу да наговесте следеће потезе лидера појединих земаља у међубилатералним односима и на економском плану.

У интернационалном свету 105 већ дуже време председник Сједињених Америчких Држава игра под корисничким налогом "Negro_the_great" . Играо је опуштено уз брдо дијаманата док га нису откриле руске обавештајне снаге па су регале у том свету свог вољеног лидера Путина под корисничким именом "Я убью тебя" ( у преводу "све ћу да вас утепам"). Поред тога што овај "све ћу да вас утепам" сваку ноћ руши и пљачка провинције "Negro_the_great" огромна борба се води над власништвом над чудом "Генерал". После неуспеха у Ираку и Авганистану Амер је хтео макар овде да буде генерал, међутим није ни сањао да ће и овде да га стигне стара совјетска чизма, па је из тог разлога склопио федерацију са украјинским савезом "Ебать Путиной" ( у преводу ко ј.... Путина ). Ипак није знао да у савезу који води моћни Рус игра и немачка канцеларка Меркел под ником "angela hitler" као и француски председник Орланд под именом "J'aime le fromage" (у преводу "ја волим сир"). С обзиром да Амер игра прљаво украјинци му свакодневно у својим колонијама намештају ресе тако да тренутно води за два нивоа што се тиче чуда у односу на Путина. Ангела је више пута пријављивала админима Амера за намештање реса, али Обама избегава казну стављајући вето на одлуку админа у Уједињеним нацијама, где тренутно као председавајући има мандат бугарски министар иностраних послова Кристијан Вигенин. С обзиром на ову кризу у свету Империје која траје већ неколико месеци, више је него очигледно да се позадина недавних сукоба у Украјини не треба доводити у везу са неком причом о независности и слично, већ су прави мотиви ових сукоба и разлози уско повезани са догађајима у свету 105. Војни аналитичари Империје Онлајн сложни су у оцени да би најбоље за украјинске играче са овог света било да се на време опамете и врате политици зближавања са моћним совјетских савезом који тренутно има преко 40 процената домета утицаја у том свету.

Српски премијер Александар Вучић је веран политичкој идеологији своје странке и у намери да своју земљу представи у најбољем светлу на међународној сцени са својим налогом "Вучко-спаситељ" основао је савез "СНС-обећана странка" и заиграо је у свету 131. Са њим у савезу игра и Ивица Дачић под именом "Слобче-јуниор", Тома Николић са налогом "Ракија-мајстор" као многи други. Вучко тренутно држи чудо "Пирамиде сунца" и приликом првог следећег театралног наступа на телевизији Пинк предочиће грађанима Србије да његово сунце тренутно сија над Србијом! Сигуран је да ће грађани схватити да је смањење плата и пензија не његова воља већ неопходна мера како би он и његов савез могли редовно куповати дијаманте од владе Бугарске. "Слобче-јуниор" скоро сваког дана држи прст на иконици за пријављивање за вођу савеза али у последњем тренутку одустане, јер није сигуран у своју победу с обзиром да није Мркелу убедио да игра са њим па нема уз себе сигурне гласове. Овако је приморан да Вучку сваки дан продаје сировине по цени испод просечне на пијаци како би то фамозно сунце и даље сијало и над СПС-ом.

У овом свету је и Мило Ђукановић са својим савезом "Црна Гора тако бити мора", држи чудо Огњени врх и свакодневно својим Ђетићима говори како је битно да Ловћен држе под својом контролом до краја ере јер је то истинско право народа из Црне Горе! Хрватским савезом "Нисмо ми Санадер" председава Иво Јосиповић са налогом "New.in.EU". С обзиром на недавно придруживање Европској унији овај играч је власник над чудом "Палата свитања". И поред тога свакодневно популарне коцкасте мора да убеђује да је свима њима свануло када су ушли у ову европску заједницу а не смркло како већина тврди.

Према најавама војних аналитичара српски савез неће дуго овако опстати јер је само питање тренутка када ће играчи Србије схватити да не сија сунце над Србијом од овог Вучковог чуда па ће устати кука и мотика. Што се тиче црногорског савеза веома је могуће да ће прећи у свет 105 јер је њиховом вођи од великог интереса да уђе у пакт о ненападању са Америчким савезом како би избегао објаву рата чија би позадина била шверц сировина на тржишту (читај цигаре и остало из Милове колекције). Хрватска ће уз Палату свитања на следећој седници Европске уније затражити повластице на куповину дијаманата и могућност да Санадер буде Министар финансија у савезу с обзиром да је више него довољно показао да му финансије иду од руке и у џепове .''

Написао:mrzigolo
Слику израдио:goxi1976
September 29, 2014

Imperia Online

Империја Онлајн Светско Првенство 2014 - Официјален Трејлер

https://www.youtube.com/watch?v=6x-I3nWuin0
September 29, 2014

Imperia Online

Господари на Светот

Фазата за освојување на светот преку натпреварот 'Господари на Светот' ќе биде активирана во световите Блиц 15, Блиц 53, Facebook 2 на 06.10.2014 в 16:00 часот, време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи најмалку 60% опсег на влијание за најмалку 42 часа, тој станува Господар на Светот, ерата завршува и започнува нова во текот на 24 часа. Развојот на сите Империи ќе започне од 0. Распоредот на Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе бидат зачувани за новата ера.
September 29, 2014

Imperia Online

Signori del reame

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione Signori del Reame sarà attivata nei reami Blitz 15, Blitz 53, Facebook 2 il 06.10.2014, alle ore 16:00 server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio di influenza di almeno il 60% per un minimo di 42 ore diventa Signore del Reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 29, 2014

Imperia Online

Diyarın efendileri!

Blitz 15, Blitz 53 ve Facebook 2 diyarlarında 06.10.2014 tarihi saat 16da "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak.
Unutmayınız: Tüm saraylarının etkisini geliştirerek Global haritanın %60'ını kendi kontrolü altına bulundurup üstünlüğünü en az 42 saat boyunca tutmayı beceren ittifak galip sayılır. Dönem biter ve 24 saat sonra yeni dönemi başlar.

Katılacak tüm ittifaklara başarılar dileriz!
September 29, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у следећим световима: Блиц 15, Блиц 53, Facebook 2, дана 06.10.2014 у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Ако један савез успе задржати барем 60% утицаја на минимум 42 сата, постаје Господар света, ера завршава и нова ера ће почети у року од 24 сата. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 29, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA

Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" bit će aktivirana u sljedećim svjetovima: Blitz 15, Blitz 53, Facebook 2 06. kolovoza 2014. godine u 16:00 sati po vremenu servera (GMT +2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 42 sata), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 29, 2014

Imperia Online

Señores del reino

La fase para ganar el mundo por la competición Señores del Reino será activada ен los mundos Blitz 15, Blitz 53 y Facebook 2 al 06.10.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2).

¡Nota!: Cuando una alianza logra dominar por lo menos un 60% del mapa por un mínimo de 42 horas se convierte en Señor del reino. La era termina y en los límites de 24 horas después del fin de la era vieja reiniciará la era nueva. El desarrollo de todas las cuentas empezará desde 0. La situación por el mapa global será diferente. Todos los diamantes, Premium y alianzas estarán guardados en la era nueva.
September 29, 2014

Imperia Online

Campionato Mondiale 2014 Imperia Online

Trailer ufficiale e sottotitoli in italiano

Vedi adesso: https://www.youtube.com/watch?v=6x-I3nWuin0&feature=youtu.be
September 29, 2014

Imperia Online

Bonnes nouvelles, nobles guerriers! La version mobile de Imperia Online - Les Grands gens pour Windows Phone est maintenant un fait! Maintenant, vous pouvez gérer votre empire à tout moment et n’importe où! September 29, 2014

Imperia Online

Trailer officiel de Imperia Online: Coupe du monde 2014

http://www.youtube.com/watch?v=6x-I3nWuin0
September 29, 2014

Imperia Online

Званични сајт Светског првенства 2014! September 29, 2014

Imperia Online

Распламсава се рат у Империји Онлајн... September 29, 2014

Imperia Online

Варвари пред вашим капијама!

Поздрав, моћни ратници!

Представљамо вам Варварске кампове у верзији 6 Империје Онлајн.

Варварски кампови су нова насеља на Глобалној мапи која можете пронаћи и уништити те освојити награду. Постоји одређени број кампова на датој територији, и када је један од њих уништен нови ће се појавити негде у близини. Варварски кампови са собом доносе много нових механика игре. Неке од њих ће вам бити одмах очигледне, док ће вас друге касније изненадити.

Да вам не откривамо све унапред, представљамо вам листу иновација:

- Три различита Варварска племена: Разарачи, Освајачи и Трговци робљем, свако са својим јединственим карактеристикама.

- Награде: уколико успете да уништите Варварски камп, добићете свој плен у Залихама, где ће бити безбедан од канџи ваших непријатеља. Примите своје награде одједном, или их чувајте за прави тренутак.

Мало више детаља о различитим племенима на која можете наићи:

- Разарачи: ови дивљаци попут олује пустоше земљу, спаљују и пљачкају све на свом путу. Они су неустрашиви и лукави, њихове војске су добро балансиране за испуњене сваког циља. Награда коју добијате уништењем Кампа Разарача је у сировинама.

- Освајачи: ова племена нападају слабије, убијају их и насељавају се на пепелу њиховог царства. Њихове војске су специјализоване за преузимање градова, тако да имају само мале одреде коњице, у замену за огромну пешадију. Награда за уништавање Освајачког кампа су сировине.

- Трговци робљем: немилосрдни номади, који ће ловити и заробити беспомоћне обичне људе, како би их користили као робове или продали још немилосрднијим "цивилизованим" трговцима. Њихове војске врше брзе и изненадне нападе па су због тога састављене скоро искључиво од коњице. Награда за уништавање кампа Трговаца робљем добија се у сировинама и ослобођеном становништву.

Нови Варвари су пред вашим капијама! Окупите своје војске, извидите непријатељске кампове и марширајте према њима свом снагом, пре него што ојачају... у противном сутра би могли бити на коленима пред поглавицама одевеним у крзно и плаћати порез у злату како би вас оставили на миру...
September 29, 2014

Imperia Online

Поздрави, храбри воини!

Ви ги претставуваме Варварските кампови во Империја Онлајн.

Варварските кампови се нови населби на Глобалната карта, коишто можете да ги откривате и да ги уништувате за да добивате награди. Во секоја одредена територија има точно определен број Кампови и кога некој од нив е уништен, друг ќе се појави во близина. Варварските кампови имаат и уште многу други сосема нови карактеристики, со некои од нив ќе се запознаете веднаш, а некои од нив можат да Ве изненадат покасно.

- Постојат три различни варварски племиња - Разрушители, Завоеватели и Робовладетели, секое со сопствени особини

- Награди: ако успеете да победите Варварски камп, наградите од него ќе ги добиете во Вашиот Инвентар, каде што нема да бидат достапни за непријателите. Наградите можете да ги отворите веднаш или да ги чувате како резерва за посоодветен момент.

Малку повеќе информација за различните племиња, коишто може да ги сретнете:

- Разрушители: овие варвари колат и бесат се што ќе им се најде на патот. Тие се свирепи и подмолни, а војските им се разновидни и погодни за секакви судири. Наградата за уништивање на Разрушителски камп е ресурси

- Завоеватели: овие племиња се пуштаат по послабите царства, целосно ги истребуваат и се населуваат на нивните огништа. Нивните војски се погодни за преземање на непријателски градови, така што тие имаат малку Коњаница за сметка на множество Пешадија. Наградата за уништување на Завоевателски камп е ресурси

- Робовладетели: безмилосни номади, коишто го гонат и ловат незаштитеното население за да го користат неговиот робовски труд или да го продадат на уште побезобѕирни "цивилизирани" трговци. Нивните војски треба да се многу подвижни за да можат да извршуваат неочекувани напади и затоа скоро целосно се составени од Коњаница. Наградата за уништување на Робовладелтелски камп е ресурси и Ослободено население

Новите Варвари се пред портите! Соберете војски, извидувајте ги непријателските кампови и истурете ја врз нив целата ваша моќ, пред тие да соберат сили...бидејќи утре може Вие да клечите пред облечените во кожи племенски водачи и да ги опсипувате со злато за да Ве остават намира...
September 29, 2014

Imperia Online

Имамо одличне вести за вас, Височанства! Империја Онлајн - Великани је од сада доступна за Windows Phone уређаје! Сада можете имати контролу над својим царством у сваком тренутку и на сваком месту!

Како бисте преузели апликацију кликните на линк испод:
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/imperia-online-free-medieval-strategy-game/4a7482e0-48e2-44f5-97fe-f29346198999

Или скенирајте QR код.

Снага и част, племенити ратници!
September 29, 2014

Imperia Online

Você se atreve? September 29, 2014

Imperia Online

Službeni video IO Svjetskog prvenstva 2014.

Rat u Imperiji Online postaje sve okrutniji!

http://youtu.be/6x-I3nWuin0
September 27, 2014

Imperia Online

DOBRE VIJESTI!

Imperia Online Velikani je već dostupna za Windows Phone uređaje! Od sada svojem carstvu možete pristupiti u bilo kojem trenutku, bilo gdje!

Za preuzimanje aplikacijepritisnite ovdje

Ili skenirajte QR kod.
September 27, 2014

Imperia Online

Империја Онлајн- Големите Луѓе веќе е достапна и за Windows Phone!
Сега можете да управувате со својата империја во секое време и на секое место!

Апликацијата можете да ја преземете од:
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/imperia-online-free-medieval-strategy-game/4a7482e0-48e2-44f5-97fe-f29346198999
September 27, 2014

Imperia Online

IO World Cup 2014 Trailer Is Out! Watch it here: http://youtu.be/6x-I3nWuin0 September 26, 2014

Imperia Online

Imperia Online World Cup 2014 Official Trailer

War in Imperia Online has evolved.
It is time YOU evolve with it.
Created, hosted and powered by yours truly:
www.imperiaonline.com
September 26, 2014

Imperia Online

Campionato Mondiale 2014: preparati per il Campionato più grande fino ad ora!

La registrazione è gratuita!

Le Qualificazioni iniziano l'08.10.2014 alle ore 15:00 server time

Sito ufficiale del Campionato Mondiale 2014
http://worldcup.imperiaonline.org/it/qualifications/
September 26, 2014

Imperia Online

يا أيها الفرسان ،
أريد أن أقدم إعتذاري لكم على تأخير لعبة الأسئلة على الفيسبوك ، ولكن الإمبراطورية بدأت تحضيرات لبطولة كأس العالم.
إنشاءالله قريبا سوف أقدم لكم تفاصيل عديدة و منوعة عن البطوله ، حيث أتمنى الوطن العربي أن يشارك فيها .
حاليا نقوم بجمع و تحضير و ترجمة قوانين البطوله. أردت فقط أن أسهم هذه المعلومة لأني متحمس كتيرا.
للأسف لا أستطيع حاليا أن أزيدكم بمعلومات عن البطولة أكتر.
و لكي يستطيع البعض بدء جمع مجوهرات للبطولة سوف نبدأ بلعبة الأسئلة نهار الإثنين الواقع في تاريخ ٢٩ من سبتمبر.

قوانين اللعبة سهلا جدا. اللعبة سوف تكون سريعة. في وقت من الأوقات سوف أطرح سوءال على صفحتنا في الفيسبوك، ولكن السوأل سوف يكون لوقت معدل حوالي ١٥ دقيقة و لكي تكون اللعبة عادلة ، الرابح سوف يكون أول مشارك يكتب الجواب الصحيح. ولكي تكون المسابقة مثيرة للاهتمام من الممكن في يوم واحد أن أطرح سؤالين في أوقات مختلفة. لكل مشارك يربح في اللعبة سوف أرسل له المكافأة في نفس اليوم. و إذا كان الفائز معجب بصفحتنى على الفيسبوك سوف يربح جائزة إضافية . أما جائزة الرابح سوف تكون ٥٠ موجوهرة، و الجائزة الإضافية ١٥ موجوهرة.
أشكر الجميع على صبركم و أتمنى لكم التوفيق في اللعبة .
September 26, 2014

Imperia Online

Chers joueurs la Coupe du monde 2014 vous attend! September 26, 2014

Imperia Online

Les Qualifications de la Coupe du monde 2014 pour constituer l’équipe nationale commencent le 08 octobre 2014 à 15h00 temps serveur. L'inscription est gratuite! C'est le temps de montrer vos compétences militaires!

http://wc.imperiaonline.org/fr/qualifications/rules/
September 26, 2014

Imperia Online

SVJETSKO PRVENSTVO sve je bliže, temperatura lagano raste…
https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI

Sve detalje možete vidjeti na stranici Svjetskog prvenstva:
http://wc.imperiaonline.org/hr/qualifications/
September 26, 2014

Imperia Online

Четвртото издание на Светското првенство во Империја Онлајн ќе започне на 03.11.2014 во 15:00 часот, време по сервер. Светското првенство ќе се одржи во затворен Мега Блиц свет (брзина x10) каде што ќе учествуваат само националните тимови од сите држави. Националните тимови ќе бидат формирани од првите 30 играчи во квалификациите.

150 000 дијаманти го очекуваат шампионот на Светското првенство 2014.

Империја Онлајн ќе ги поддржи тимовите рангирани во топ 10 на Светското првенство 2013 со вкупно 500 000 дијаманти. Ова е награда за постигнатите резултати на претходниот турнир.

За повеќе информација, прочитајте ги правилата на игра на Светското првенство: http://worldcup.imperiaonline.org/mk/worldcup/rules/
September 26, 2014

Imperia Online

КВАЛИФИКАЦИИ - СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2014

Квалификациите ќе започнат на 08.10.2014, во 15:00 часот, време по сервер [ВПГ+2]. Учеството е бесплатно. Само профилите со повеќе од 500 поени, регистрирани пред 08.09.2014, 15:00 часот, време по сервер, ќе можат да учествуваат. За повеќе информација, прочитајте ги правилата на игра во квалификациите:
http://worldcup.imperiaonline.org/mk/qualifications/rules/
September 26, 2014

Imperia Online

Вчера, 25.09.2014 во 16:00 часот, време по сервер, започна ера 5 на Меѓународен свет 160.
Победник во натпреварот Господари на светот во последната ера e сојуз BOPE со 78.61% опсег на влијание.
За време на првата седмица од светот, ќе добивате 20% повеќе дијаманти за секое купување.
ИО им честита на победниците!
September 26, 2014

Imperia Online

Imperia Online added 6 new photos.

И брат ће подићи мач против брата, поља ће бити црвена од крви. Не због похлепе, већ због светог права да бране своју отаџбину. - Квалификације за СП 2014

Снага и Част Србијо!
September 25, 2014

Imperia Online

NOVA ERA

Danas, 25. rujna 2014. godine, u 16:00 sati po serveru (GMT+2) počinje era 5 Međunarodnog svijeta 160. Pobjednik u u eri 5 je savez BOPE sa 78.61% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjedničkom timu!
September 25, 2014

Imperia Online

121 Countries Already Enlisted For IO’s World Cup 2014! Read more: http://blog.imperiaonline.org/en/?p=74 September 25, 2014

Imperia Online

Beklediğiniz Diyarın efendileri yarışması yakında başlayacak, onurlu şavaşçılar!!!

Blitz 54 ve Blitz 56 diyarlarda 29.09.2014 tarihi saat 16da "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak.

Unutmayın: Tüm saraylarının etkisini geliştirerek Global haritanın %60'ını kendi kontrolü altına bulundurup üstünlüğünü en az 42 saat boyunca tutmayı beceren ittifak galip sayılır. Dönem biter ve 24 saat sonra yeni dönemi başlar.

Yolunuz açık kılıcınız keskin olsun!
September 25, 2014

Imperia Online

Imperia Online added 2 new photos.

Данас, 25.09.2014, у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2). Победник у такмичењу за ''Господара света'' у претходној ери је савез BOPE са 78.61% домета утицаја.

Током прве недеље света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.
September 25, 2014

Imperia Online

Imperia Online added 2 new photos.

Данас, 25.09.2014.године у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2) почиње ера 9 Мега Блиц света 218 верзије 6. Победник у такмичењу за ''Господара света'' у претходној ери је савез KABUMMM са 63.44% домета утицаја.

Током прве недеље ере, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.
September 25, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA

Faza za osvajanje svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u Blitz svijetu 54 i Blitz svijetu 56 29. rujna 2014. godine u 16:00 po serveru (GMT +2).

Napomena! Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja najmanje na 42 sata), postaje Gospodar svijeta, era završava i nova era počinje 24 sata nakon kraja stare. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na Globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 25, 2014

Imperia Online

Mega Blitz 140 diyarında 01.10.2014 tarihi saat 16da "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak.

Not: Tüm saraylarının etkisini geliştirerek Global haritanın %60'ını kendi kontrolü altına bulundurup üstünlüğünü en az 17 saat boyunca tutmayı beceren ittifak galip sayılır. Dönem biter ve 24 saat sonra yeni dönemi başlar.

Güç ve Onur sizinle olsun, İmparatorlar!
September 25, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA
Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će bit aktivirana u sljedećim svjetovima: HR/RS 4 i Facebook 1 29. rujna 2014. u 16:00 po serveru (GMT +2).

Napomena! Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 84 sata u svijetu HR/RS 4 i 42 sata u svijetu Facebook 1), postaje Gospodar svijeta, era završava i nova era počinje 24 sata nakon kraja stare. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 25, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA

Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u Međunarodnom svijetu 238 01. listopada 2014. godine u 16:00 sati po serveru (GMT +2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na minimum 84 sata), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 25, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA

Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u Mega blitz svijetu 140 01. listopada 2014. godine u 16:00 sati po vremenu servera (GMT + 2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 17 sati), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 25, 2014

Imperia Online

Diyarın efendileri!!!

Facebook 1 ve Türk 12 diyarlarında 29.09.2014 tarihi saat 16da "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak.

Not: Tüm saraylarının etkisini geliştirerek Global haritanın %60'ını kendi kontrolü altına bulundurup üstünlüğünü en az 84 saat (Facebook 1 için 42 saat) boyunca tutmayı beceren ittifak galip sayılır. Dönem biter ve 24 saat sonra yeni dönemi başlar. Tüm imparatorlukların gelişimi sıfırdan başlar.
September 25, 2014

Imperia Online

Signori del reame

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione Signori del Reame sarà attivata nel reame Internazionale 238 il 01.10.2014 alle ore 16:00 server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio di influenza di almeno il 60%, per un minimo di 84 ore, diventa Signore del Reame, l'era finisce e ne ricomincia una nuova nell'arco di 24 ore dopo la fine dell'era precedente. Lo sviluppo di tutti gli imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa Globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 24, 2014

Imperia Online

Signori del reame

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione Signori del Reame verrà attivata nel reame Mega Blitz 140 il 01.10.2014 alle ore 16:00, server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio di influenza di almeno il 60% per un minimo di 17 ore, diventa Signore del Reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 24, 2014

Imperia Online

Фаза выигрыша Королевства с помощью соревнования 'Властелины Королевства' будет активирована в Международном королевстве 238 и в Мега Блице 140, 01.10.2014 в 16:00 часов по серверу. September 24, 2014

Imperia Online

A etapa de ganhar o reino através da competição 'Senhores do reino' será activada no reino 138 INT a 1 de Outubro às 16h, horário do servidor (GMT + 2).

NB! Quando uma aliança conseguir manter leque de influência de no mínimo 60% por ao menos 84 horas torna-se Senhor do reino, a era acaba e uma nova começará dentro de 24 horas do fim da era antiga. O desenvolvimento de todos os Impérios começará de 0. As localizações no Mapa Global serão diferentes. Todos os diamantes, planos premium e alianças serão guardados para a nova era.
September 24, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у свету Мега Блиц 140 дана 01.10.2014. године у 16:00 сати по времену сервера(ВПГ+2).

Напомена! Савез мора задржати барем 60% утицаја на 17 сати, ера завршава и нова ера почиње. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланствa и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 24, 2014

Imperia Online

A etapa de ganhar o reino através da competição 'Senhores de reino' será activada no reino Mega Blitz 140 a 01 de Outubro às 16h, horário do servidor (GMT + 2).

NB! Quando uma aliança conseguir manter leque de influência de no mínimo 60% por ao menos 17 horas, torna-se Senhor do reino, a era acaba e uma nova começará dentro de 24 horas do fim da era antiga. O desenvolvimento de todos os Impérios começará de 0. As localizações no Mapa Global serão diferentes. Todos os diamantes, planos premium e alianças serão guardados para a nova era.
September 24, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у Међународном свету 238 дана 01.10.2014 у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Када савез успе загосподарити светом (савез мора задржати барем 60% утицаја на минимум 84 сата), постаје Господар света, ера завршава и нова ера почиње у року од 24 сата после краја старе ере. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 24, 2014

Imperia Online

Señores del reino

La fase para ganar el mundo por la competición `Señores del reino` será activada en el mundo Mega Blitz 140 al 01.10.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2).

¡Nota!: Si una alianza llega a dominar por lo menos un 60% del mapa por un mínimo de 17 horas se convierte en el Señor del reino. La era termina y a las 24 horas después del fin de la era vieja, reiniciará la era nueva. El desarrollo de todas las cuentas empezará desde 0. La situación por el mapa global será diferente. Todos los diamantes, Premium y alianzas estarán guardados en la era nueva.
September 24, 2014

Imperia Online

Señores del reino

La fase para el ganar del mundo por la competición `Señores del Reino` será activada en el mundo Internacional 238 al 01.10.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC + 2).

¡Nota!: Cuando una alianza llega a dominar por lo menos un 60% del mapa por un mínimo de 84 horas se convierte en Señor del reino. La era termina y a las 24 horas después del fin de la era vieja, reiniciará la era nueva. El desarrollo de todas las cuentas empezará desde 0. La situación por el mapa global será diferente. Todos los diamantes, Premium y alianzas estarán guardados en la era nueva.
September 24, 2014

Imperia Online

Seigneurs du monde

La phase pour gagner le royaume via la compétition 'Seigneurs du monde' va être activée dans les mondes Blitz 54 et Blitz 56 le 29.09.2014 à 16h00 temps serveur.

Remarque: Quand une alliance arrive à garder sa portée d'influence sur 60% de la Carte globale pour 42 heures au minimum, cette alliance gagne la compétition Seigneurs du monde et une nouvelle ère va commencer dans environ 24 heures après la fin de l'ère précédente. Le développement de tous les comptes est mis à zéro. La répartition sur la Carte Globale sera différente. Par contre, tous les diamants, prémiums et alliances vont être transférés dans la nouvelle ère.
September 24, 2014

Imperia Online

Seigneurs du monde

La phase pour gagner le monde via la compétition 'Seigneurs du monde' va être activée dans le monde Facebook 1, le 29.09.2014 à 16h00 temps serveur.

Remarque: Quand une alliance arrive à garder sa portée d'influence sur 60% de la carte globale pour 84 heures au minimum (42 heures pour le monde Facebook 1), l'alliance gagne l'ère et une nouvelle ère va commencer dans 24 heures. Le développement de tous les comptes est mis à zéro. La répartition sur la Carte Globale sera différente. Tous les diamants, les packs Prémium et les alliances se transfèrent dans l'ère prochaine.
September 24, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у световима Блиц 54 и Блиц 56 дана 29.09.2014 у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ +2).

Напомена! Када савез успе да загосподари светом мора задржати барем 60% утицаја минимум на 42 сата, постаје Господар света, ера се завршава и нова почиње до 24 сата после краја старе ере. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 23, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у свету HR/RS 4 и Facebook 1 дана 29.09.2014 у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Ако један савез успе да задржи барем 60% утицаја на минимум 84 сата (42 сата у Facebook 1), постаје Господар света, ера завршава и нова ера ће почети у року од 24 сата. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 23, 2014

Imperia Online

https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI September 23, 2014

Imperia Online

https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI September 20, 2014

Imperia Online

Geliyoruz...

https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI
September 19, 2014

Imperia Online

Наскоро...

https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI
September 19, 2014

Imperia Online

Próximamente...

https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI
September 19, 2014

Imperia Online

Campionato Mondiale IV

http://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI&feature=youtu.be
September 19, 2014

Imperia Online

A venir ...
https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI
September 19, 2014

Imperia Online

Uskoro....

https://www.youtube.com/watch?v=9hGpR4UI0kI
September 19, 2014

Imperia Online

Imperia Online's World Cup 2014 is on the way! Check the official teaser out! September 19, 2014

Imperia Online

Ускоро...

Напомена! Укључите српске титлове/натписе на CC.
September 19, 2014

Imperia Online

Imperia Online World Cup IV Teaser

It's coming!

Created, hosted and powered by yours trully:
www.imperiaonline.com
September 19, 2014

Imperia Online

Imperia Online added 3 new photos.

Have you seen what Imperia Online's corner at this year's gamescom looked like? Don't miss the opportunity to see the attractive representatives of the company's latest title - Mad Moles! More photos - here: http://blog.imperiaonline.org/en/?p=41 September 19, 2014

Imperia Online

''СВЕТСКА ЧУДА - НАЈВЕЋИ ИЗАЗОВ СВИХ ВЕЛИКАНА
(плус Осмо Светско Чудо)

Ово је чудесна поема о посебним грађевинама, о чудима светским,
Која су изазов само великих Великана, не о оним малим и белосветским.
Ово је чудесна поема о мистериозно привлачним чудима,
И њиховим власницима, које сви сматрају особењацима и лудима.

Ни Станија, ни Сораја, не могу пружити то задовољство дневно,
К`о што даје бонус Тајанаственог обелиска да се власник осећа мужевно.
Ни друге похотне старлете, чија су безгранична задовољства сврха,
Не могу никада заменити лимит задовољства Огњенога врха.

Ни старлета Мими Оро, ни сва њена досадашња и будућа надограђивања,
Не могу никад Небеској кули прићи, бонусу на научна истраживања.
Ово чудо не поседују само министри науке или научници, ако Вам је драже,
Већ и искусни Великани, који хоће што пре да истраже нпр. 78.ниво шпијунаже.

Неко више воли Пирамиде Сунца, која на време изградње дају 10% бонуса,
Па се и овде људи чудом чуде: "Шта ће му сад па ово, поред осталих циркуса,
Мисли да ће му се његови савезници клањати као каквом чудотворцу?"
Ал` страшно греше и заборављају да треба градити и Велики Храм у дворцу.

Никад људима неће бити јасно, да је боље имати чудо него Црногорац Ољу,
Да неки Великани једноставно одаберу да имају ту чудну главобољу,
Да по целу боговетну ноћ отварају највеће ковчеге по храмовима,
На коленима се боговима моле и надају се великим ресурсима.

Али авај нису то једина светска чуда, због којих се по кат-кад губи глава луда,
Ту је и Палата свитања, чудо без преседана, око којег нема никаквих предрасуда.
Сви се слажу да би више ово чудо волели да поседују пре него Целзијус Нивес,
Јер даје додатни ефекат на фарме, па смањује код становништва губитак и стрес.

Ништа мање важно, али ипак важно чудо Велики Коњаник јесте,
Па се и око њега Великани љуто надмећу и боре, те су појаве честе.
Није мала ствар када преко мапе коњи врани брзо, побрзо, најбрзо језде,
Те су и ту у другом плану и Ава Карабатић и друге "супер звезде".

Као што би свака од тих старлета волела крај себе Генерала да има,
Тако би и Великани ватрено хтели, али Генерала у Светским чудима.
Ово је чудо од изузетног и непроцењивог значаја пре крај сваке ере,
Јер оно има 10%-ни бонус на време обуке војске, дакле није за аматере.

О овим чудима стихови и стихови се могу у недоглед писати,
Њихови поносни власници у бескрај се могу хвалисати.
Могу Вам причати о својим чудима, која пуним сјајем сјаје,
Јер свим њиховим савезницима поменуте бонусе даје.

И заиста, али заиста, велика су искушења и велики изазов свих Великана,
Већа од било које напирлитане старлете, чак и оне која је самопрозвана.
А сигурно се питате које светско чудо наш Радован Трећи преферира,
Па најбоље је његову реч чути, која нема потребе да се анализира:

"Ја највише Персиду волим, то је мој највећи изазов, моје Осмо Светско Чудо,
Чак није ни светско, већ Божје чудо, највеће благо у ово време лудо.
Не постоји ресурс, ни злато, ни дијаманти, који као ОНА вреде,
Ниједна старлета, ниједно светско чудо с њом не могу да се пореде."'

Написао:SrbHristov
10. круг конкурса - стихови о Империји Онлајн: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=2997.msg27490#msg27490
September 19, 2014

Imperia Online

The General’s Manual (Video) - Make sure you're not missing a potential battle advatage in the form of priceless knowledge from the two videos in the blog! September 19, 2014

Imperia Online

Signori del reame

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione "Signori del reame" sarà attivata nel reame Kongregate il 25.09.2014, alle ore 16:00 server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio d'influenza di almeno il 60% per un minimo di 84 ore, diventa Signore del reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore dopo la fine dell'era precedente. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 19, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA

Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u svijetu Kongregate 25. rujna 2014. godine u 16:00 sati po serveru (GMT +2).

Napomena! Kada savez zadrži barem 60% utjecaja na 84 sata, postaje Gospodar svijeta, era se završava i počinje nova era. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 18, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA
Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u Taktičkom svijetu 129 25. rujna 2014. godine u 16:00 sati po vremenu servera (GMT + 2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 168 sati), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na Globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 18, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у свету Kongregate дана, 25.09.2014. године у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Када савез успе да загосподари светом мора задржати барем 60% утицаја минимум 84 сата, постаје Господар света, ера се завршава и нова почиње до 24 сата после краја старе ере. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 18, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у Тактичком свету 129 дана 25.09.2014 у 16:00 по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Када савез успе да задржи барем 60% утицаја на минимум 168 сати, постаје Господар света, ера завршава и нова ера почиње у року од 24 сата после краја старе ере. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за нову еру.
September 18, 2014

Imperia Online

Господари на светот

Фазата за освојување на светот преку натпреварот 'Господари на Светот' ќе биде активирана во Тактичкиот свет 129 на 25.09.2014 во 16:00 часот, време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи најмалку 60% опсег на влијание за најмалку 168 часа, тој станува Господар на Светот, ерата завршува и започнува нова во текот на 24 часа. Развојот на сите Империи ќе започне од 0. Распоредот на Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе бидат зачувани за новата ера.
September 18, 2014

Imperia Online

Господари на светот

Фазата за освојување на светот преку натпреварот 'Господари на Светот' ќе биде активирана во свет Kongregate на 25.09.2014 во 16:00 часот, време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи најмалку 60% опсег на влијание за најмалку 84 часа, тој станува Господар на Светот, ерата завршува и започнува нова во текот на 24 часа. Развојот на сите Империи ќе започне од 0. Распоредот на Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе бидат зачувани за новата ера.
September 18, 2014

Imperia Online

Lorzii Lumii

Etapa pentru câştigarea lumii prin competiția Lorzii Lumii va fi activată lumеa 129 pe data de 25.09.2014 la 16:00 pm, ora serverului(GMT + 2).

NB! Atunci când o alianţă reuşeşte să domine harta globală cu 60 % rază de influenţă, pentru cel puţin 168 de ore,era se termină, iar o nouă eră va începe în 24 de ore de la finalul erei precedente. Dezvoltarea tuturor imperiilor va începe de la 0.Locaţiile pe hartă globală vor fi diferite. Toate diamantele, premiumul şi alianţele vor fi salvate pentru noua eră.
September 18, 2014

Imperia Online

Diyarın efendileri

Taktik 129 diyarda 25.09.2014 tarihi saat 16da "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak.

Not: Tüm saraylarının etkisini geliştirerek Global haritanın %60'ını kendi kontrolü altına bulundurup üstünlüğünü en az 168 saat boyunca tutmayı beceren ittifak galip sayılır. Dönem biter ve 24 saat sonra yeni dönemi başlar.

Güç ve Onur sizinle olsun, savaşçılar!
September 18, 2014

Imperia Online

Imperia Online is now present in Wikipedia in four languages with two more up in a few days! September 18, 2014

Imperia Online

Днес, 17.09.2014г. в 16 ч. започна ера 6 на свят BG 11.
Победители в състезанието Властелини на реалма в последната ера са съюз Feuer_und_Eis с обсег на влияние 76.26% Регистрации - на заглавната страница :)
September 17, 2014

Imperia Online

Behind the scenes of Imperia Online, part 1: The art of replacing a whole orchestra -> http://blog.imperiaonline.org/en/?p=19 September 17, 2014

Imperia Online

Diyarın efendileri!!!

Mega Blitz 218 V6 diyarında 23.09.2014 tarihi saat 16da "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak.
Tüm saraylarının etkisini geliştirerek Global haritanın %60'ını kendi kontrolü altına bulundurup üstünlüğünü en az 17 saat boyunca tutmayı beceren ittifak galip sayılır. Bir ittifak diyarı kazandığında diyar biter ve yeni dönemi başlar.

Katılacak ittifaklara başarılar dileriz! Güç ve onur sizinle olsun, imparatorlar!
September 17, 2014

Imperia Online

Настављамо са конкурсом на нашем форуму!

Драги чланови српског форума, настављамо са нашом уметничком секцијом и отварамо десети круг конкурса у 2014.години!

Тема 10. круга конкурса је:
Светска чуда - највећи изазов свих Великана

- Очекујемо: шаљиве приче, стихове, слике и видео клипове о Империји Онлајн

Упозорење! Они радови који се не буду односили на задату тему неће бити узимани у обзир приликом одређивања победника.

Напомена: Молимо за пристојност и избегавање непристојних речи и израза!

Срећно свим такмичарима! :)
September 17, 2014

Imperia Online

Lorzii Lumii

Etapa pentru câştigarea lumii prin competiția Lorzii Lumii va fi activată în Lumea Mega Blitz 218 V6 pe 23.09.2014 la 16:00 pm, ora serverului(GMT + 2).

NB! Atunci când o alianţă reuşeşte să domine harta globală cu 60 % rază de influenţă, pentru cel puţin 17 de ore, era se termină, iar o nouă eră va începe în 24 de ore de la finalul erei precedente. Dezvoltarea tuturor imperiilor va începe de la 0. Locaţiile pe hartă globală vor fi diferite. Toate diamantele, membru premium şi alianţele vor fi salvate pentru noua eră.
September 16, 2014

Imperia Online

Gospodari svijeta

Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u Mega Blitz svijetu 218 V6 23. rujna 2014. godine u 16:00 sati po serveru (GMT +2).

Napomena! Kada savez zadrži barem 60% utjecaja na 17 sati, postaje Gospodar svijeta, era se završava i počinje nova era. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 16, 2014

Imperia Online

Господари на светот

Фазата за освојување на светот преку наптпреварот 'Господари на светот' ќе биде активирана во свет Мега Блиц 218 V6 на 23.09.2014 во 16:00 време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи 60% опсег на влијание најмалку 17 часа, станува Господар на светот, ерата завршува и ќе започне нова до 24 часа од завршувањето на старата. Развојот на сите профили ќе започне од 0. Распоредот по Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе се зачуваат за новата ера.
September 16, 2014

Imperia Online

Signori del reame

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione "Signori del reame" sarà attivata nel reame Mega Blitz 218 V6 il 23.09.2014, alle ore 16:00 server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio d'influenza di almeno il 60% per un minimo di 17 ore, diventa Signore del reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore dopo la fine dell'era precedente. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 16, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у свету Мега Блиц 218 V6 дана, 23.09.2014. године у 16:00 сати по времену сервера(ВПГ+2).

Напомена! Савез мора задржати барем 60% утицаја на 17 сати, ера завршава и нова ера почиње. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланствa и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 16, 2014

Imperia Online

Dijana Armanda: clerk by day, conqueror by night -> http://blog.imperiaonline.org/en/?p=11 September 16, 2014

Imperia Online

Era 5 a Lumii RO 21 începe azi, 15.09.2014, la ora 16:00 pm - ora serverului (UTC +2) , după stabilirea câștigătorilor din ultima eră, alianța Skydome cu rază de influență 93.58%
Pe perioada primei săptămâni, veți primi 20% mai multe diamante pentru toate achiziţiile.
September 15, 2014

Imperia Online

Señores del reino

La fase para el ganar del mundo por la competición `Señores del Reino` será activada para el mundo ES 26 al 23.09.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC + 2).

¡Nota!: Cuando una alianza logra dominar por lo menos un 60% del mapa para un mínimo de 84 horas se convierte en Señor del reino. La era termina y en los límites de 24 horas después del fin de la era vieja reiniciará la era nueva. El desarrollo de todas las cuentas empezará desde 0. La situación por el mapa global será diferente. Todos los diamantes, Premium y alianzas estarán guardados en la era nueva.
September 15, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у свету HR/RS 6 дана 23.09.2014. године у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Када савез успе да загосподари светом мора задржати барем 60% утицаја минимум 84 сата, постаје Господар света, ера се завршава и нова почиње до 24 сата после краја старе ере. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 15, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA!
Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će bit aktivirana u svijetu HR/RS 6 23. rujna 2014. u 16:00 po serveru (GMT +2).

Napomena! Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 84 sata), postaje Gospodar svijeta, era završava i nova era počinje 24 sata nakon kraja stare. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 15, 2014

Imperia Online

Diyarın efendileri!

23.09.2014 tarihi saat 16da Türk 18 diyarında "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak.

Unutmayın: Tüm saraylarının etkisini geliştirerek Global haritanın %60'ını kendi kontrolü altına bulundurup üstünlüğünü en az 84 saat boyunca tutmayı beceren ittifak galip sayılır.
September 15, 2014

Imperia Online

Проглашење победника 9. круга конкурса! :)

Тема: ''ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова...''

Кликните на следећи линк: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=2989.0

Захваљујемо свима на уложеном труду.
Српски тим Империје Онлајн честита победницима! :)
September 15, 2014

Imperia Online

Погледајте све радове 9. круга конкурса на тему: ''ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова...'':

- 9. круг конкурса - слике о Империји Онлајн: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=2947.0
- 9. круг конкурса - стихови о Империји Онлајн: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=2945.0
- 9. круг конкурса - приче о Империји Онлајн: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=2946.msg27443#new
- 9. круг конкурса - видео клипови о Империји Онлајн:http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=2948.msg27443#new

Ускоро проглашење победника! :)
September 15, 2014

Imperia Online

Прочитајте све приче 9. круга конкурса на тему: ''ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова...'' September 15, 2014

Imperia Online

''Жена тражи нове ципеле, хистерише, кука, сузе лије!
Ја јој кажем нема жено, треба нам за дије!
Ћерка хоће нову фризуру, хаљину, накострешила се, хоће да ме бије!
Ја јој опет кажем нема ћеро, треба нам за дије!
Син хоће више пара за град, каже не може у граду само воду да пије!
Ја му кажем, е па пиј сине јер нема, треба нам за дије!

Вриште на мене, кукају ми ни на уво, да ме пребију, мало им фали,
као преки суд сво троје су иза мене стали,
а мене баш брига, у премијум мени најбрже што могу идем
да оно мало пара са свог рачуна што пре скинем.
Док нисам подлегао притисцима са стране,
јер ова моја жена не уме да стане!

Објашњавам јој шта су дије, колико то значи мени,
причам јој о премијум погодностима, о њиховој цени,
а када цену поменух, скочи још више,
зацрвенеле јој се очи, поче да кидише!

Да вришти, да урла, да баца ствари по кући,
био сам сигуран да ће ме истући!
Зато јој предложих да за рачунар седне и отворих јој налог,
дадох јој нешто дијаманата као почетни залог.

Седела је и кликтала на све стране,
трошила дијаманте није знала да стане
а онда је уз себе и ћерку повукла,
син није хтео, али пристаде кад га је истукла.

И сада они седе и троше моје дије,
а овај маторац их гледа и ону синову воду пије.
Вриштим, кукам,запомажем, ништа ми не вреди,
моја жена за рачунаром по цео дан седи.
Нема ништа да се једе, брига их за мене није,
када тражим нешто, сво троје у глас кажу "Нема, треба нам за дије!"

Ону моју картицу за дијаманте сада моја жена пегла,
као нешто највредније на свету , тако ју је стегла,
дијаманте троши, ципеле јој не требају више,
ћерка се сама фризира и уз њу игра, син им колоније пише.''

Песму написао:nesaaluming
Слику израдио: nikolaratnik

- 9. круг конкурса - стихови о Империји Онлајн
- 9. круг конкурса - слике о Империји Онлајн
- Тема: ''ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова...''
September 15, 2014

Imperia Online

Diamonds are a girl`s best friends - SrbHristov

9. круг конкурса - видео клипови о Империји Онлајн на тему: ''ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова...''

Уживајте! :)
September 15, 2014

Imperia Online

Бајка о чистом срцу и зачараном дијаманту - eliBatori

9. круг конкурса - видео клипови о Империји Онлајн на тему: ''ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова...''
September 15, 2014

Imperia Online

9. круг конкурса - видео клипови о Империји Онлајн на тему: ''ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова...''

Израдио: _salamander_
September 15, 2014

Imperia Online

Dzisiaj, 12.09.2014r. o godz. 16 czasu serwera zaczyna się 5 era świata Międzynarodowego 177, po zwycięstwie sojuszu Hungary z zasięgiem wpływu 65.81% w poprzedniej erze.
Podczas pierwszego tygodnia świata do każdego zakupu otrzymasz 20% więcej diamentów.
September 12, 2014

Imperia Online

Nova era
Hoje, dia 12 de Setembro, começa era 5 do reino 177 Int da Versão 6, após terem sido determinados os Senhores do reino - aliança Hungary - vencedores na era 4 com 65.81% leque de influência.
Durante a primeira semana do reino blitz, os jogadores vão receber 20% mais diamantes com cada compra.
September 12, 2014

Imperia Online

НОВА ЕРА!
Днес, 12.09.2014, в 16 часа сървърно време започва ера 5 на Международен свят 177.
Победители в състезанието Властелини на реалма в предишната ера са са съюз Hungary с обсег на влияние 65.81%

По време на първата седмица на свeта ще се получават 20% повече диаманти за всяка покупка.
September 12, 2014

Imperia Online

NEA EPOXH!
Σήμερα, στις 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:00 ώρα διακομιστή (UTC +2), αρχίζει η 5η εποχή του Διεθνούς βασιλείου 177.
Νικητές στο διαγωνισμού "Άρχοντες των βασιλείου" της περασμένης εποχής είναι η συμμαχία Hungary με σειρά επιρροής 65.81%.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του βασιλείου θα λάβετε 20% περισσότερα διαμάντια για καθεμιά αγορά.
September 12, 2014

Imperia Online

NOVA ERA!

Danas, 12. rujna 2014. u 16:00 po serveru (GMT +2) počinje era 5 Međunarodnog svijetu 177. Pobjednik u eri 4 je savez Hungary s 65.81% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjednicima!
September 12, 2014

Imperia Online

Tebrıkler!

Bugün, 12.09.2014 tarihi saat 16da Uluslararası 177 diyarın 5. dönemi başlıyor. 4. döneminin Diyarın efendileri yarışması %65.81 etkisi olan Hungary ittifağı tarafından kazanıldı.
Diyarın ilk haftası boyunca her elmas alımında %20 daha fazla elmas alacaksınız.

Güç ve Onur Sizinle olsun!
September 12, 2014

Imperia Online

Bugün, 12.09.2014 tarihi, saat 16.00'da TR 11 diyarının 6. dönemi başlıyor. Yeni bitmiş dönemin Diyarın efendileri yarışması %66.9 etkisi olan _XYZ_ ittifağı tarafından kazanıldı.
Diyarın ilk haftası boyunca her elmas alımında %20 daha fazla elmas alacaksınız.
September 12, 2014

Imperia Online

Heute, den 12.09.2014 um 16:00 Uhr Serverzeit startet die 5. Ära der internationalen Spielwelt 177.
Die Herrscher der Welt sind schon klar - Allianz Hungary, Gewinner in Runde 4 mit Einflussbereich von 65.81%.
Während der ersten Woche der Spielwelt bekommt man 20% mehr Diamanten bei jedem Diamantenkauf.
September 12, 2014

Imperia Online

Aujourd'hui le 12.09.2014 à 16h00 temps serveur va commencer ère 5 du monde International 177.
Après la victoire de l'alliance Hungary dans la compétition Seigneurs du monde, qui ont gagné l'ère précédente avec 65.81% d'influence sur la carte globale.
September 12, 2014

Imperia Online

Данас, 12.09.2014. у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ +2) почиње ера 5 Међународног света 177. Победник у ери 4 је савез Hungary са 65.81% домета утицаја.
Током прве недеље света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.
September 12, 2014

Imperia Online

Oggi, 12.09.2014, alle ore 16:00, server time (UTC+2), comincia l'era 5 del reame Internazionale 177.
Vincitrice della competizione Signori del reame nell'era precedente è l'alleanza Hungary, con un raggio di influenza del 65.81%.
Durante la prima settimana del reame, riceverai il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
September 12, 2014

Imperia Online

Денес, 12.09.2014 во 16:00 време по сервер, започнува ера 5 од Меѓународен свет 177. Победник во натпреварот Господари на Светот во претходната ера е сојуз Hungary со 65.81% опсег на влијание.
За време на првата седмица од светот ќе добивате 20% повеќе дијаманти за секое купување.
ИО им честита на победниците!
September 12, 2014

Imperia Online

Era 5 a lumii Internaționale 177 v6 începe azi 12.09.2014 , la ora 16, ora serverului(UTC +2). Câștigători în competiția Lorzii Lumii în era precedentă alianța Hungary cu raza de influență 65.81%
Pe perioada primei săptămâni, veți primi 20% mai multe diamante pentru toate achiziţiile.
September 12, 2014

Imperia Online

Senhores do reino

A etapa de ganhar o reino através da competição 'Senhores de reino' será ativada no reino Português 17 no dia 19 de Setembro às 16h, horário do servidor (GMT + 2).

NB! Quando uma aliança conseguir manter leque de influência de no mínimo 60% por ao menos 168 horas, se torna Senhor do reino, a era acaba e uma nova começará dentro de 24 horas do fim da era antiga. O desenvolvimento de todos os Impérios começará de 0. As localizações no Mapa Global serão diferentes. Todos os diamantes, planos premium e alianças serão guardados para a nova era.
September 12, 2014

Imperia Online

Nueva era

Era 5 del mundo Internacional 177 inicia hoy, 12.09.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2), después de que han sido determinados los Señores del reino - la alianza Hungary, vencedores con el 65.81% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo se recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
September 12, 2014

Imperia Online

Nuevas eras

Hoy, 12.09.2014, inician eras nuevas en los mundos SP 13 y SP 23.
Durante la primera semana del mundo se recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
September 12, 2014

Imperia Online

Oggi, 11.09.2014, alle ore 16 server time comincia era 5 del reame IT 13 dopo che sono stati determinati i Signori del reame - l'alleanza Kaos, vincitori nell'ultima era con il 73.3% raggio di influenza.
Durante la prima settimana del reame riceverai il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
September 11, 2014

Imperia Online

Era 33 a lumii Mega Blitz începe azi, 10.09.2014 la ora 4 pm ora serverului (GM +2), după stabilirea câștigătorilor prin competiția Lorzii Lumii - alianța _N0RMAND0S_ cu raza de influență 66.41%
În timpul primei săptămâni a lumii Mega Blitz, vei primi 20% mai multe diamante pentru toate achizițiile.
September 10, 2014

Imperia Online

Oggi, 10.09.2014, alle ore 16 server time, comincia l'era 33 del reame Mega Blitz.
Vincitrice della competizione Signori del Reame nell'era precedente è l'alleanza _N0RMAND0S_ con raggio di influenza 66.41%. Durante la prima settimana del reame, riceverai il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
September 10, 2014

Imperia Online

Runde 33 der Mega-Blitzwelt startet heute, den 10.09.2014, um 16:00 Uhr Serverzeit.
Gewinner im Wettbewerb Herrscher der Welt in der letzten Runde ist Allianz _N0RMAND0S_ mit Einflussbereich 66.41%. Während der ersten Woche der Mega-Blitzwelt bekommen alle Spieler 20% mehr Diamanten für jeden Kauf.
September 10, 2014

Imperia Online

Данас, 10.09.2014 године у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2) почиње ера 33 Мега Блиц света након одређивања Господара света - савеза _N0RMAND0S_, победника у ери 32 са 66.41% домета утицаја. Током прве недеље Мега Блиц света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину. September 10, 2014

Imperia Online

33 era Mega Blitz Świata, zaczyna się dzisiaj, 10.09.2014 o 16:00 czasu serwera. Zwycięzcą w turnieju Władcy świata w ostatniej erze został sojusz _N0RMAND0S_ z obszarem wpływu 66.41%. Podczas pierwszego tygodnia Mega Blitz Świata do każdego zakupu otrzymasz 20% więcej diamentów. September 10, 2014

Imperia Online

Денес, 10.09.2014 во 16:00 часот, време по сервер, започна ера 33 на свет Мега Бли 140.
Победник во натпреварот Господари на светот во последната ера е сојуз _N0RMAND0S_ со 66.41% опсег на влијание. За време на првата седмица од Мега Блиц светот, ќе добивате 20% повеќе дијаманти за секое купување.
ИО им честита на победниците!
September 10, 2014

Imperia Online

Данас, 08.09.2014 године, у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2) почиње ера 4 Међународног света 193 верзије 6. Господар света у ери 3 је савез DarkTempliers са 72.37% домета утицаја.
Током прве недеље света добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.
September 8, 2014

Imperia Online

Hoje, dia 8 de Setembro às 16h, horário do servidor, começa era 5 do reino PT 29 da Versão 6 após terem sido determinados os Senhores do reino - aliança _LORDZ_, vencedores na era anterior com 77.21% leque de influência.

Durante a primeira semana do reino, todos os jogadores vão receber 20% mais diamantes com cada compra.
September 8, 2014

Imperia Online

Денес, 08.09.2014 во 16:00 време по сервер, започнува ера 4 на Меѓународен свет 193.
Победник во натпреварот Господари на Светот во последната ера е сојуз DarkTempliers со 72.37% опсег на влијание.
За време на првата седмица од светот ќе добивате 20% повеќе дијаманти за секое купување.
ИО им честита на победниците!
September 8, 2014

Imperia Online

Hoje, dia 8 de setembro, às 16h, horário do servidor (GMT +2), começa era 4 do reino Internacional 193, após terem sido determinados os Senhores do reino - aliança DarkTempliers - vencedores na era 3 com 72.37% leque de influência.
Durante a primeira semana do reino blitz, vão receber 20% mais diamantes com cada compra.
September 8, 2014

Imperia Online

Bugün, 08.09.2014 tarihi, saat 16.00da TR 20 diyarının 5. dönemi de başlıyor. Yeni bitmiş dönemin Diyarın efendileri yarışması %78.5 etkisi olan CengizHaNN ittifağı tarafından kazanıldı. Zafere ulaşan ittifağı tebrik ediyoruz!

Diyarın ilk haftası boyunca her elmas alımında %20 daha fazla elmas alacaksınız!!!
September 8, 2014

Imperia Online

Oggi, 08.09.2014, alle ore 16 server time comincia la quarta era del reame Internazionale 193. Sono stati determinati i Signori del reame - alleanza DarkTempliers, vincitori nella prima era con 72.37% raggio di influenza.
Durante la prima settimana del reame si riceveranno il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
September 8, 2014

Imperia Online

Bugün, 08.09.2014 saat 16'da Uluslararası 193 diyarın 4. dönemi başlıyor.
3. döneminin Diyarın efendileri yarışması %72.37 etkisi olan DarkTempliers ittifağı tarafından kazanıldı. Diyarın ilk haftası boyunca her elmas alımında %20 daha fazla elmas alacaksınız.
September 8, 2014

Imperia Online

Aujourd'hui, le 08.09.2014 à 16h00 temps serveur va commencer l'ère 4 du monde International 193, après la victoire de l'alliance DarkTempliers dans la compétition 'Seigneurs du monde' qui ont gagné l'ère précédente avec 72.37% de portée d'influence. September 8, 2014

Imperia Online

Денес, 04.09.2014г, во 16.00 часот, време по сервер, започна ера 4 на Меѓународен свет 191.
Победник во натпреварот Господари на светот во последната ера е сојуз Keep_Calm со 87.05% опсег на влијание.
За време на првата седмица од светот, ќе добивате 20% повеќе дијаманти за секое купување.
ИО им честита на победниците!
September 4, 2014

Imperia Online

Денес, 04.09.2014, во 16.00 часот, време по сервер, започнa ера 12 на Блиц свет 131.
Победник во натпреварот Господари на Светот во последната ера е сојуз _Alpha_TeaM_ со 77.85% опсег на влијание.
За време на првата седмица од блиц светот ќе добивате 20% повеќе дијаманти за секое купување.
ИО им честита на победниците!
September 4, 2014

Imperia Online

Uluslararası Blitz 131 ve hızı x4 olan Uluslararası 191 diyarların yeni dönemleri bugün başlıyor. Blitz 131'in son dönemi %77.85 saray etkisi olan _Alpha_TeaM_ ittifağı tarafından kazanıldı. 191 diyarın 3. dönemi ise %87.05 saray etkisi olan Keep_Calm ittifağı tarafından kazanıldı. September 4, 2014

Imperia Online

Nuova era

L'era 4 del reame Internazionale 191 comincia oggi, 04.09.2014, alle ore 16:00, server time (UTC+2).
Vincitrice della competizione 'Signori del reame' nell'era precedente con un raggio di influenza dell'87.05% è l'alleanza Keep_Calm.
Durante la prima settimana del reame, riceverete il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
September 4, 2014

Imperia Online

Nuova era

L'era 12 del reame Blitz 131 comincia oggi, 04.09.2014, alle ore 16:00, server time (UTC+2).
Vincitrice della competizione 'Signori del reame' nell'era precedente con un raggio di influenza del 77.85% è l'alleanza _Alpha_TeaM_.
Durante la prima settimana del reame, riceverete il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
September 4, 2014

Imperia Online

Данас, 04.09.2014. године, у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2) почиње ера 4 Међународног света 191. Господар света у ери 3 је савез Keep_Calm са 87.05% домета утицаја.

Током прве недеље света добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.

Тим Империје Онлајн честита победницима!
September 4, 2014

Imperia Online

Ера 12 Блиц света 131 почиње данас, 04.09.2014. године у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).
Победник такмичења за Господара света у ери 11 је савез _Alpha_TeaM_ са 77.85% домета утицаја.

Током прве недеље света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.

Тим Империје Онлајн честита победницима!
September 4, 2014

Imperia Online

Nueva era

Era 4 del mundo Internacional 191 inicia hoy, 04.09.2014 a las 16:00 hora de servidor (UTC +2), después de que han sido determinados los Señores del reino - la alianza Keep_Calm, con el 87.05% alcance de influencia.
Durante la semana primera del mundo se recibirán un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
September 4, 2014

Imperia Online

Nueva era

Era 12 del mundo Blitz 131 inicia hoy, 04.09.2014 a las 16:30 hora de servidor (UTC +2), después de que han sido determinados los Señores del reino - la alianza _Alpha_TeaM_, con el 77.85% alcance de influencia.
Durante la semana primera del mundo se recibirán un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
September 4, 2014

Imperia Online

Данас, 03.09.2014, у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2) почиње ера 6 Међународног света 82. Победник у такмичењу за ''Господара света'' у претходној ери је савез vultures са 95.94% домета утицаја.

Током прве недеље света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.
September 3, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у Међународном свету 177, дана 10.09.2014 у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Ако један савез успе задржати барем 60% утицаја на минимум 42 сата, постаје Господар света, ера завршава и нова ера ће почети у року од 24 сата. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 3, 2014

Imperia Online

Uluslararası 177 diyarında 10.09.2014 tarihi saat 16da "Diyarın efendileri" yarışması başlayacak. Uluslararası 82 diyarın 6. dönemi de bugün başlıyor. Son döneminin Diyarın efendileri yarışması %94.95 etkisi olan vultures ittifağı tarafından kazanıldı. September 3, 2014

Imperia Online

Bugün, 03.09.2014 tarihi, saat 16.00'da TR 13 diyarının 7. dönemi başlıyor. Yeni bitmiş dönemin Diyarın efendileri yarışması %100 etkisi olan SONKURSUN ittifağı tarafından kazanıldı.
Diyarın ilk haftası boyunca her elmas alımında %20 daha fazla elmas alacaksınız.
September 3, 2014

Imperia Online

Nuova era!

L'era 7 del reame Italiano 9 inizia oggi, 03.09.2014, alle ore 16:00, server time (UTC+2).
Vincitrice della competizione 'Signori del reame' nell'era precedente è l'alleanza The_Eagle con un raggio di influenza del 100%.
Durante la prima settimana del reame, riceverai il 20% in più di diamanti per tutti gli acquisti.
September 3, 2014

Imperia Online

NUOVA ERA

Oggi, 03.09.2014, alle ore 16:00 server time (UTC+2), comincia l'era 6 del reame Internazionale 82.
Vincitrice della competizione Signori del Reame nell'era precedente è l'alleanza vultures con un raggio di influenza del 95.94%.
Durante la prima settimana del reame, riceverai il 20% in più di diamanti per tutti gli acquisti.
September 3, 2014

Imperia Online

SIGNORI DEL REAME

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione 'Signori del Reame' sarà attivata nel reame Internazionale 177 il 10.09.2014 alle ore 16:00, server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio di influenza di almeno il 60% per un minimo di 42 ore, diventa Signore del Reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 3, 2014

Imperia Online

Nueva era

Era 6 del mundo Internacional 82 inicia hoy, 03.09.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2), después de que han sido determinados los Señores del reino, la alianza vultures, ganadores con el 95.94% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo se recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
September 3, 2014

Imperia Online

NOVA ERA!

Danas, 03. rujna 2014. godine, u 16:00 sati po serveru (GMT+2) počinje era 6 Međunarodnog svijeta 82. Pobjednik u u eri 5 je savez vultures sa 95.94% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjedničkom savezu! :)
September 3, 2014

Imperia Online

Фазата за освојување на светот преку натпреварот 'Господари на Светот' ќе биде активирана во свет Меѓународен 177 на 10.09.2014 во 16:00, време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи најмалку 60% опсег на влијание за најмалку 42 часа, тој станува Господар на Светот, ерата завршува и започнува нова во текот на 24 часа. Развојот на сите Империи ќе започне од 0. Распоредот на Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе бидат зачувани за новата ера.
September 3, 2014

Imperia Online

La fase para ganar el mundo por la competición `Señores del reino` será activada en el mundo Internacional 177 al 10.09.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC + 2).

¡Nota!: Cuando una alianza logra dominar por lo menos un 60% del mapa por un mínimo de 42 horas se convierte en Señor del reino. La era termina y en los límites de 24 horas después del fin de la era vieja, reiniciará la era nueva. El desarrollo de todas las cuentas empezará desde 0. La situación por el mapa global será diferente. Todos los diamantes, Premium y alianzas estarán guardados en la era nueva.
September 3, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA
Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u Međunarodnom svijetu 177 10. rujna 2014. godine u 16:00 sati po serveru (GMT +2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 42 sata), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 3, 2014

Imperia Online

Господари на Светот

Фазата за освојување на светот преку натпреварот 'Господари на Светот' ќе биде активирана во световите Facebook 7 и Facebook 9 на 09.09.2014 в 16:00 часот, време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи најмалку 60% опсег на влијание за најмалку 84 часа (42 часа за Facebook 7), тој станува Господар на Светот, ерата завршува и започнува нова во текот на 24 часа. Развојот на сите Империи ќе започне од 0. Распоредот на Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе бидат зачувани за новата ера.
September 2, 2014

Imperia Online

Денес, 02.09.2014 година, во 16.00 часот, време по сервер, започна ера 8 на свет Мега блиц 218 во верзија 6. Победник во натпреварот Господари на светот во последната ера е сојуз KABUMMM со 71.37% опсег на влијание.
За време на првата седмица од блиц светот ќе добивате 20% повеќе дијаманти за секое купување.
ИО им честита на победниците!
September 2, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у следећим световима: Facebook HR/RS 1, Facebook 7, Facebook 9, дана 09.09.2014 у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Ако један савез успе задржати барем 60% утицаја на минимум 84 сата (42 сата у свету Facebook 7), постаје Господар света, ера завршава и нова ера ће почети у року од 24 сата. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 2, 2014

Imperia Online

La fase para ganar el mundo por la competición Señores del Reino será activada para los mundos Facebook 7, Facebook 9 y Facebook Spanish 1 al 09.09.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2).

¡Nota!: Cuando una alianza logra dominar por lo menos un 60% del mapa por un mínimo de 84 horas (42 horas para el mundo Facebook 7) se convierte en Señor del reino. La era termina y en los límites de 24 horas después del fin de la era vieja reiniciará la era nueva. El desarrollo de todas las cuentas empezará desde 0. La situación por el mapa global será diferente. Todos los diamantes, Premium y alianzas estarán guardados en la era nueva.
September 2, 2014

Imperia Online

SIGNORI DEL REAME

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione Signori del Reame sarà attivata nei reami Facebook 7, Facebook 9, Facebook Italian 1, il 09.09.2014, alle ore 16:00 server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio di influenza di almeno il 60% per un minimo di 84 ore (42 ore nel reame Facebook 7), diventa Signore del Reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 2, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA!
Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" bit će aktivirana u sljedećim svjetovima: Facebook Croatian/Serbian 1, Facebook 7, Facebook 9 09. rujna 2014. godine u 16:00 sati po vremenu servera (GMT +2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 84 sata/ 42 sata za Facebook 7), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 2, 2014

Imperia Online

Imperia Online added 2 new photos.

Данас, 02.09.2014.године у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2) почиње ера 8 Мега Блиц света 218 верзије 6. Победник у такмичењу за ''Господара света'' у претходној ери је савез KABUMMM са 71.37% домета утицаја.

Током прве недеље ере, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.

Тим Империје Онлајн честита победницима!
September 2, 2014

Imperia Online

NUOVA ERA!

Oggi, 02.09.2014, alle ore 16 server time (UTC+2) comincia l'era 8 del reame Mega Blitz 218 nella Versione 6.
Vincitrice della competizione Signori del reame nell'era precedente è l'alleanza KABUMMM con un raggio di influenza del 71.37%.

Durante la prima settimana del reame riceverai il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
September 2, 2014

Imperia Online

NOVA ERA!

Danas, 02. rujna 2014. godine, u 16 sati po serveru (GMT +2) počinje era 8 Mega Blitz svijeta verzije 6. Pobjednik u natjecanju za Gospodara svijeta u eri 7 je savez KABUMMM sa 71.37% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna Mega Blitz svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjednicima!
September 2, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA!

Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u sljedećim svjetovima: Facebook 8, Talijanskom 13, Poljskom 21 08. rujna 2014. godine u 16:00 sati po serveru (GMT +2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na minimum 42 sata), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 2, 2014

Imperia Online

GOSPODARI SVIJETA!

Faza za pobjedu svijeta putem natjecanja "Gospodari svijeta" će biti aktivirana u Mega blitz svijetu 140 08. rujna 2014. godine u 16:00 sati po vremenu servera (GMT + 2).

Napomena: Kada savez uspije zagospodariti svijetom (savez mora zadržati barem 60% utjecaja na 17 sati), postaje Gospodar svijeta, era se završava i nova era počinje unutar 24 sata nakon kraja stare ere. Sav razvoj carstva počinje ponovno od 0. Lokacija na globalnoj mapi će biti drugačija. Svi dijamanti, premium članstva i savezi će biti sačuvani za sljedeću eru.
September 2, 2014

Imperia Online

Imperia Online added 2 new photos.

''01.август 2014. године

Драги дневниче,
Опет иста прича... он спопада ја измишљам разлоге, једно вече ме боли глава, друго вече сам уморна, преко дана се љутим за сваку ситницу па сам као љута и слично. Не знам до када ћу више овако, почела сам да се понављам са својим разлозима па ће кад тад провалити да нешто није у реду. Данас ми је Жељка регистровала налог у некој игри Империја Онлајн, почела сам то играти, да мало скренем мисли и да нађем себи неку занимацију. Свиђа ми се, прави се војска, тврђаве, фарме, нека истраживања...симпатично ми је скроз. Ту је у савезу више нас, има нас са свих страна и по цео дан пишемо по том трибуну, брзо ми прође време, и не морам овога мог да слушам док прича његове стандардне глупости.

04.август 2014.године

Драги дневниче, данас сам се "закуцала"! Ти не знаш шта то значи, али објаснићу ти. То значи да сам сву ону војску на оном налогу на Империји Онлајн погубила јер сам послала напад на неког коме је ник у игри Отреси_ме! И отресао је он мене! Одоше и мачеваоци, и стрелци , и овнови, ма и товарна кола! Све оде, дође ми да кукам од муке! Жељка каже да је то зато што нисам премијум играч, да сам била премијум прошла бих га, овако ме зезнуо морал! Тај премијум се активира дијамантима, ја их имам свега 5, тако да размишљам да купим дијаманте и највероватније ћу их купити. Онај мој ме опет синоћ спопао, нисам морала да измишљам ништа, рекла сам му да ми је рат у току и да морам да пазим војску, нисам ништа ни слагала, тако да ми је ова Империја одлична! Право средство за контрацепцију!

11.август 2014.године

Драги мој дневниче!!!
Узбућена сам, купила сам данас пакет од 400 дијаманта, тричавих 20 евра, Жељка ми је све објаснила. Активирала сам премијум, фарме су ми сада као у Норвешкој, становништво само расте, долазе у моје царство као да делим чоколаду за џабе....ма не могу свој налог да препознам! А тек када узмем десетосатну производњу, ма милина, напредујем много боље сада. Данас сам Жељку водила на ручак, сто пута сам јој захвалила што ми је показала како се ово игра и критиковала сам је зато што ми није одмах рекла за фору са дијамантима. Да сам од почетка знала могла сам бити прва на ранг листи. Дијаманти су чудо!

14.август 2014.године

Драги дневниче,
Оних 400 дијаманата је нестало као да их није ни било...мало сам се занела, мрзело ме да чекам да се заврши обука војске, да се заврше нека истраживања, нека градња...па сам то уз дије убрзавала. Али ипак Жељка ми каже да се не нервирам, да ћу видети колико ће ми то помоћи у даљем напредовању са налогом. Она је искуснија, зна како се игра и верујем јој. Имам неких 100 евра што сам оставила за оне ципеле што сам ти помињала раније, па ћу са тим да купим пакет од 2000 дијаманата, плус награда од 400 дијаманата. Ципеле могу да сачекају мало, није ми хитно,,,,а дијаманти ми требају, Жељка каже да се премијум ускоро завршава а и да је штета да пропустим бонус ковчеге у храму. Она зна, послушаћу је.

15.август 2014.године
Драги дневниче,
Купила сам онај пакет од 2000 комада, не могу да ти опишем како је добар осећај када их имаш на налогу! Журим, идем да играм, само сам свратила да ти се јавим. И да знаш да ми је Жељка променила живот, онај мој ме више и не спопада, види да сам за Империјом нон стоп па и не покушава.

01.септембар 2014.године
Драги дневниче,
Знаш ону Жељку за коју сам ти рекла да ми је живот променила и да је обожавам? Е па --бип-- ми је живот променила! Навукла ме је на ове дијаманте, и оних 2000 комада сам --бип--бип--бип као да их није ни било! Ја јој кажем данас шта је ово Жељка она каже не кукај, сама си их потрошила, зашто ниси чувала! Па зашто ми то није раније рекла! Је... --бип-- је Империја и где ми је показала да је играм и где и купих први пут дијаманте! Ципела ми није жао, али сада морам потрошити и кинту коју сам оставила за хаљину! Премијум при крају, фарме пуне, сељаци беже од мене као да имам неку болест, реса све мање! А ти драги мој дневниче ако имаш неки савет како да дођем до дијаманата ти причај брате, шта само ћутиш, ја причам ти ћутиш! И да знаш решила сам оног мог данас, опет ме спопао, рекла сам може! Ја теби то ти мени пакет од 20 евра! Тако ће бити у почетку, а када га навикнем онда ћу му дићи цену на пакет од 40 евра! И ћути дневниче, немој да ме осуђујеш, немаш ти појма шта су дијаманти и како је незгодно када се навучеш да играш са њима! Ај здраво!

02.септембар 2014
Дневниче,
Заборавила сам јуче да ти кажем, Жељку ми више не спомињи!''

Написала: diana35
9. круг конкурса ''Приче о Империји Онлајн''
http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=2946.0
September 2, 2014

Imperia Online

Драги чланови нашег форума, настављамо са нашом уметничком секцијом и отварамо 9. круг конкурса у 2014.години!

Тема 9. круга конкурса је:

ДИЈАМАНТИ - најбољи пријатељи дворских дама и најгори непријатељи витезова

Срећно! :)
September 2, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у следећим световима: Facebook 8, Италијанском 13, Пољском 21, дана 08.09.2014 у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ+2).

Напомена! Ако један савез успе да задржи барем 60% утицаја на минимум 42 сата, постаје Господар света, ера завршава и нова ера ће почети у року од 24 сата. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланства и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 1, 2014

Imperia Online

Господар света

Фаза за освајање света путем такмичења "Господар света" биће активирана у свету Мега Блиц 140 дана 08.09.2014. године у 16:00 сати по времену сервера(ВПГ+2).

Напомена! Савез мора задржати барем 60% утицаја на 17 сати, ера завршава и нова ера почиње. Сав развој царства почиње поново од 0. Локација на Глобалној мапи ће бити другачија. Сви дијаманти, премијум чланствa и савези ће бити сачувани за следећу еру.
September 1, 2014

Imperia Online

Господари на Светот

Фазата за освојување на светот преку натпреварот 'Господари на Светот' ќе биде активирана во свет Facebook 8, Италијански 13, Полски 21 на 08.09.2014 во 16:00 часот, време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи најмалку 60% опсег на влијание за најмалку 42 часа, тој станува Господар на Светот, ерата завршува и започнува нова во текот на 24 часа. Развојот на сите Империи ќе започне од 0. Распоредот на Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе бидат зачувани за новата ера.
September 1, 2014

Imperia Online

Господари на Светот

Фазата за освојување на светот преку натпреварот 'Господари на Светот' ќе биде активирана во свет Мега Блиц 140 на 08.09.2014 во 16:00 часот, време по сервер.

Напомена! Ако еден сојуз успее да задржи најмалку 60% опсег на влијание за најмалку 17 часа, тој станува Господар на светот, ерата завршува и започнува нова во текот на 24 часа. Развојот на сите Империи ќе започне од 0. Распоредот на Глобалната мапа ќе биде различен. Сите дијаманти, премиум членства и сојузи ќе бидат зачувани за новата ера.
September 1, 2014

Imperia Online

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione "Signori del reame" verrà attivata nei reami Facebook 8, Italiano 13, Polacco 21, l'08.09.2014, alle ore 16:00 server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio di influenza di almeno il 60% per un minimo di 42 ore, diventa Signore del reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 1, 2014

Imperia Online

La fase per la vittoria del reame tramite la competizione Signori del Reame verrà attivata nel reame Mega Blitz 140 l'08.09.2014 alle ore 16:00, server time (UTC+2).

NB! Se un'alleanza riesce a mantenere un raggio di influenza di almeno il 60% per un minimo di 17 ore, diventa Signore del Reame, l'era termina e ne ricomincia una nuova nel giro di 24 ore. Lo sviluppo di tutti gli Imperi riparte da 0. Le posizioni sulla Mappa globale saranno differenti. Tutti i diamanti, le utenze premium e le alleanze rimarranno tali e quali nella nuova era.
September 1, 2014

Imperia Online

La fase para ganar el mundo por la competición `Señores del reino` será activada para el mundo Mega Blitz 140 al 08.09.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2).

¡Nota!: Si una alianza llega a dominar por lo menos un 60% del mapa por un mínimo de 17 horas se convierte en el Señor del reino. La era termina y a las 24 horas después del fin de la era vieja, reiniciará la era nueva. El desarrollo de todas las cuentas empezará desde 0. La situación por el mapa global será diferente. Todos los diamantes, Premium y alianzas estarán guardados en la era nueva.
September 1, 2014

Imperia Online

A etapa de ganhar o reino através da competição 'Senhores de reino' será activada no reino Mega Blitz 140 a 08 de Setembro às 16h, horário do servidor (GMT + 2).

NB! Quando uma aliança conseguir manter leque de influência de no mínimo 60% por ao menos 17 horas, torna-se Senhor do reino, a era acaba e uma nova começará dentro de 24 horas do fim da era antiga. O desenvolvimento de todos os Impérios começará de 0. As localizações no Mapa Global serão diferentes. Todos os diamantes, planos premium e alianças serão guardados para a nova era.
September 1, 2014

Imperia Online

A etapa de ganhar o reino através da competição 'Senhores de reino será ativada no reino Fb 8 no dia 8 de setembro às 16h, horário do servidor (GMT + 2).

NB! Quando uma aliança conseguir manter leque de influência de no mínimo 60% por ao menos 42 horas, se torna Senhor do reino, a era acaba e uma nova começará dentro de 24 horas do fim da era antiga. O desenvolvimento de todos os Impérios começará de 0. As localizações no Mapa Global serão diferentes. Todos os diamantes, associações, planos premium e alianças serão guardados para a nova era.
September 1, 2014

Imperia Online

Wardog - Сви к'о један! Подигнимо мачеве у част савеза Corleone! September 1, 2014

Imperia Online

Још једна хит песма групе Wardog! :) September 1, 2014

Imperia Online

Да се подсетимо легендарног бенда Wardog-а и њихове хит песме у хип хоп стилу о Империји Онлајн ''Заједно смо јачи''!

Снага и Част! :)
September 1, 2014

Similar Content

< Newer Older >