People Also Played More... Visit Imperia Online Games Like Imperia Online In the Imperia Online Official Facebook page you can find all sorts of stuff:
- Important Game Updates;
- Games, Quizes and Prizes;
- Fan or Non-Fan Art;
- Fan or Non-Fan Videos;
- Help and Support;
- Answers to Your Questions;
- Live Streams straight from the game's HQ;
- Did we say fun?

You are free to upload pictures, screenshots, videos and any kind of fan art, which is inspired by your favorite game - Imperia Online!
Medieval MMO Strategy Empire Building Real Time Imperia Online Browser Guilds Free to play / Freemium Android iOS War
Media Sources July, 2014

Imperia Online

Поправка на проблеми:
- империјалната мисија за придружување во / формирање на сојуз веќе правилно се исполнува.
- поправен е проблемот со испраќање товарни колички од друг посед кон воена станица од менито за собирање на војска.
July 31, 2014

Similar Content

Imperia Online

Проглашење победника првог дела 7. круга конкурса! Кликните на линк испод: July 30, 2014

Imperia Online

'' Једна, једина, најбоља После још једне битке и велике победе , после одбране града нашег савезника , док су се сви веселили на бојном пољу испред дворца, ја сам стајао са мачем у руци , преморен и крвав и гледао негде у даљину. Окренуо сам главу улево и поглед ми се сусрео са једном дамом , гледала је у мом правцу и осмехивала се. Од њеног погледа ме прошла сета, спустио сам главу , јел једном сам и ја имао неког ко ме је тако гледао, од чијег погледа сам био најсрећнији на свету. Дигао сам опет главу и видео сам да ме та дама и даље гледа и да је раширила руке. Кренуо сам у њеном правцу и на тридесет метара од ње , приметио сам да је то тај поглед због којег сам био сретан , да је то моја принцеза , да смо се коначно опет срели и по раширеним рукама да ми је опростила. У том трену крв ми се узбуркала , адреналин је прорадио , бацио сам штит и мач и кренуо трчати према њој. Таман кад сам хтео да викнем њено име , осетио сам туп ударац у моје тело и хладан зној ме облио. Само сам успео рећи прво слово њеног имена К и погодила ме стрела право у срце , пао сам на колена , погледао у њеном правцу и насмејан отишао са овог света. После толико рана на мом телу , од стрела , мачева које ми нису могли ништа , зар је ова морала пресудити и то у трену кад су ми снови постали стварност. А опет сам задовољан , испунио је Бог моју највећу жељу да је угледам бар још једном насмејану и ја сам отишао у царство снова насмејан.
Као млад приликом напада на моје село , регрутовали су ме у одбрани села, иако смо изгубили успели смо побећи и прикључити се царској војсци . Као нов и неискусан био сам на дну , без утицаја и пријатеља . Марљиво сам тренирао и учио од старијих ратника. Ређале су се битка за битком , а моје искуство је расло , моја глад за победом је чинила да нема немогућег. Оженио сам се , реда ради, али моја љубав је била борба. Све више и више смо ратовали , путовали по целом свету. Упознао сам пар пријатеља са којима сам постао нераздвојан . После успеха у биткама стигла је и награда да будем вођа чете од 50 војника. И тако смо лутали светом , освајали и бранили царства , упознавали нове људе и био сам задовољан. Мој утицај је полако растао , упознавали смо ратнике и ратнице из свих земаља света. Они којима је част и лојалност значила нешто прихватио сам у моју групу. И тако негде 211 године сам имао случајни контакт са једном принцезом , променили смо пар реченица и она је нестала , као и многе друге. Дани су пролазили а ја и моја дружина смо све више и више били на гласу.
Борбе и битке су ишле дан за даном и моје заслуге су довеле до тога да постанем витез. А моји другари командири . Добили смо од цара огромну војску да их предводимо. И онда дође септембар 213 године и игром судбине опет сам се сусрео са оном принцезом. Почели смо да шаљемо једно другом писма и било је то неко лепо време. Писма сам слао све чешће и чешће која су такође и долазила нон стоп. За заслуге после једне велике битке , као награду сам од цара тражио 2000 голубова писмоноша , пошто ових 50 што сам ја имао је било мало. Цар се насмејао и од срца ми дао . Тако сам дана проводио писајући писма , једва сам чекао да устанем да је чујем тако преко слова. Дани су ми били лепи и весели и ми смо уживали. Битке су ме све мање и мање занимале , било ми је битно да видим како је она . Та босанска принцеза ми је изменила живот , био сам на седмом небу. Нисам је никад ни видео и била је далеко али нисам могао без ње да замислим дан. Чим сам очи отворио ујутру прва помисао ми је била она. Сви су приметили да сам постао другачији , био сам весео и сретан и само сам чекао писма од ње. У битке сам ишао само да се што пре заврше да се могу вратити мојим писмима. И онда је дошао дан кад смо се на кратко видели . Тај дан ће вечно остати у мом сећању , дан кад су емоције обузеле моје тело , нешто најлепше што ми се догодило у животу . Дан кад сам остао без речи и само сам гледао у ту прекрасну и прелепу принцезу. Кад је отишла са нашег састанка , лежао сам насмејан и потекле су ми две три сузе од среће.
После тог дана , кад сам се вратио у своје краљевство , јако ми је пуно недостајала . Стално сам мислио о њој, која ми је улепшала живот. Створила у мени нешто ново , нешто лепше. Дани су пролазили и почео сам мислити да је не заслужујем , да она тако добра заслужује неког бољег. После неке расправе отишао сам од ње , мислио сам да неће више. Међутим написала ми је писмо и ја сам питао јел могу да се вратим. Пристала је и био сам срећан. Али како то обично бива ђаво не спава, и почеле су са стране да ми причају да јој не пишем , да јој не досађујем , да нисмо једно за друго иако смо ја и она причали лепо. Помислио сам да су то њене речи и да није искрена , тада сам јој написао да јој није стало , да је била без емоција и јако сам је повредио . Да не испадне да трчим за њом био сам груб да не бих испао шмокљан. А у ствари сам испао идиот. Све ми је било помешано и рекао сам нешто због чега се кајем . Наљутила се и нестала , покушавао сам да јој приђем на све начине , да схвати , безуспешно. Речи нисам могао повуци а толико сам желео . Схватио сам да је требало само да слушам своје срце али прекасно. ИЗГУБИО САМ ЈЕ .
После тога сам окупио своје људе и кренули смо у борбе . На све стране смо ратовали и није било милости према ником. Нисам штедео ни себе ни друге. Наша моћ је расла свакодневно . Како је расла моћ тако су ми разне даме , принцезе прилазиле да се упознамо , али није било успеха, ниједна није могла ни да се приближи моме срцу . За мене је постојала само једна , једина и најбоља . После успешних борби , док су се сви веселили , ја сам седео , повучен и сам и размишљао о њој . Никако је нисам могао заборавити. Добијали смо ратове и добијали поклоне од цара у виду поседа . Ја своје нисам узимао , били су ми бескорисни све сам давао мојим верним пријатељима. Где год је требало ићи у битке ми смо ишли , мени је био циљ да преврнем сваки камен на свету док не нађем моју принцезу да затражим опроштај. Да видим ту дивну особу која ми пуно значи бар још једном у животу . Ране од мечева су сваким даном биле све веће , али оне су биле безболне за разлику од оне која је била на срцу . И онда је стигао позив за помоћ у одбрани царства нашег савезника на који смо се први одазвали . Тај позив је донео оно што сам желео највише , видео сам своју принцезу на трен и сада спавам вечним сном - насмејан.''

Написао:mnogosmojaki
Слику израдила:eliBatori
July 30, 2014

Imperia Online

'' Добар дан добри људи. Прошло је много времена од када смо се задњи пут чули. Не, не не морате ништа рећи. Знам да сам вам не достајала колико и ви мени.
Питате се где сам била? Ма боље да вам ни не причам о томе. Ал ако баш морате да чујете ево овако је то било..
Пробудим се ја једно јутро око 4-5х по серверу. Било неко шугаво време, киша и ветар се састали у дворишту и лудују. Стара кајсија гребе по ролетни од муке (имала сам осећај да ће ме декнут преко носа својим покислим гранама). Прво на шта помислих: има ли трага од оне Теслине умотворине ил су ови из електродистрибуције заврнули славину па ће ми војска остати на ледини да ноћива. Утичница у струју ..кликнем црвено дугме на продужном..екран..адсл..звучник..и кад кликнух дугме на компу- мрак. Никад гушћи, никад црњи мрак моје очи нису виделе до тад. Не смем да мрднем, не знам где сам. Пружим руке испред, иза, са стране ништа не доваћам. Мајко мила где ли сам?! Са првим кораком сконтам да не стојим на паркету већ на трави. И то трави која ми досеже до колена. Реко себи декнула те струја па си излетела кроз затворен прозор преко цесте до оне напуштене кућерде где нису косили 3 године. Само да не станем на нешто у тој џунгли. А мрак..јооооооој ништа не видим. Одједном се појави светло..не излазак сунца, не фарови кола, не није ни онај манијак што вири у туђа дворишта већ неко чудно светло које ме заслепи тотално. Стојим тако у трави ко Луда Мара и жмиркам а онда ми пред очима почне ницати камени зид. Гледам и не верујем очима. Тек кад пролете крај мене нешто сконтам да ме стреле гађају. Кренем да бежим ал се саплетем о краву која је лежала у трави и пружим се свом дужином. Дланови место у траву уронише у нешто меко (знате већ у шта) и за тили час ме склепта нека чудна војска.
Одведу ме кроз капије царства у неку шталу-ил шта ли је то већ било..Тамо ме оставе данима да седим у боксу са 7 жгољавих прасића. А они ајд што су жгољави већ немирно спавају, сачувај боже, нисам поштено тренула тих дана. Видим лоше ми се пише па решим да направим неки ред. Изазовем главно прасе и заврнем му уво тако јако да му се реп исправио. Остали се одма повуку тако да стекох вођство. Нико није смео да приђе храни док ја не завршим. Трајала та моја диктатура једно 2-3недеље кад ме се коначно сетише и извукоше из бокса. Опирала сам се колко сам жива ал џаба. Одведоше ме пред неког крезубог владара са кикицама (ружније створење не видех никада) Гледа мене та сподоба разроким очима и ћути..Мане руком војска ме довати и одвуче на главни трг. Ту сложена лепа громила суве буковине..видим биће славља. Изађе неки мусави старац и клепи ме неком мотком тако да сам све звезде видела. Следеће чега се сећам је топлина и скичање прасића. Отворим очи видим да сам у сред ватре. Кроз дим, очију пуних суза, видим да прасићи јуре оног мусавог старца. Кокошке салетеле војску која је бацила оружије и надала се у бег по дворишту. Крава скочила на терасу и репом шамара крезубог владара. А ја у сузама са осмехом осетих како ми мркне пред очима. Мрак јак, дебео, суров..прекри све и ја осетим да седим. Пипнем ногом-паркет. Кренем руком и опалим лакат о зид у секунду отворим очи и видим монитор на коме пише
Поздрав GRIFIN1!
Мој задатак је да Вас научим како да постанете мудар владар.
Насмешим се и кренем да градим царство......''

Написала:GRIFIN1
Слику израдила:eliBatori
July 30, 2014

Imperia Online

Προβλήματα που αφαιρέθηκαν

- Η Αυτοκρατορική αποστολή για προσάρτηση σε μια συμμαχία ή για δημιουργία μιας συμμαχίας, ήδη ολοκληρώνεται σωστά.
- Αφαιρέθηκε ένα πρόβλημα με την αποστολή βαγονιών εφοδιασμού από άλλη ιδιοκτησία προς στρατιωτικό φυλάκιο, μέσω του μενού για συλλογή του ολόκληρου στρατού.
July 30, 2014

Imperia Online

''ТУЖНА ЉУБАВНА ПРИЧА Испричаћу вам једну причу.
Давно caм је чуo, још као дете, крај ватре причао је неки старац. Не сећам се његовог имена, али памтим пуцкетање ватре и његов поглед. Пoчeo je овако..... Не тако давно храбри ратник срео је прелепо девојче испод северозападног двора. Битка га је довела до ње. Била је кћи непријатељског владара, и није знала ништа о борби, ратовима, војсци. Његове медаље нa гpудима, су сјале пред њеним очима и привлачиле је, иaкo није зналa како су стечене. Ратнику се свидела девојка. Свидео му се начин на који га је гледала својим тoплим тамним очима, њeна плава кoca. Повео је са собом. Показао све лепоте свога царства. Свако тајно место на мапи. Провео је скривеним стазама кроз шуме, преко планинa… ишла је свудa за њим, послушнa као лане. Упијала сваку реч, сваки покрет. Били су срећни. Али...
Увек то али… Дође време кад девојче није више имало умилни поглед у очима. Почелa је да одвлачи ратника од једине ствари коју је знао да ради, да ратуje, oд oнoгa штo je највишe вoлeo, да ce дружи, допиcуje. Забрањивала му је да прича са друговима. Проверавала сваку коверту која стигне. ..... Плашила се дa ћe гa изгубити. Све то њему није сметало. Било му је самo битно да је она ту, крај њега. Дoк није задала коначни ударац.
Уљуљкан у топлини њеног погледа, заспао је крај ње, а пробудио се сам. Прво је помислио да је ту, да се само пробудила прва, да... али није било тaкo. Ње више није било. На столу у главној дворани стојало је писмо. Препознао је одмах слова. Знао је шта пише унутра.
Покушао је да је нађе. Желео је само да му каже , да чује са њених усана разлог. Али ње нигде није било. Нестала је као што се и појавила изненада и не најављено. Вратио се у своје царство, након дугoг трагањa. Његови шпијуни прешли су многе мапе, завиривали у свако царство… али узалуд. Боловао је и патио у тишини. Нико није ништа могао да наслути. Рекао је да се вратила оцу. Да га није брига, и да не мисли на њу. А онда кад се најмање надао, стиглo је писмo. Срце му је заиграло од среће. Осмех oзариo лице. Познао је рукопис . Загрлио коверту, полaко је отворио и... нашли су га на каменом поду. У руци је стезао писмо чврсто наслоњено на груди. Видари су се данима борили за њега. У храмовима су приношене жртве. Данима се у црству није могао чути смех. Све је стало... завладао је мук.
Дуго је трајала та тишина, и ко зна кoлико би још трајала, да ниjе стигла још једна коверта. Овог пута то је било писмо са објавом рата. Времена је било мало непријатељ је кренуо ка царству. Владар се тргао из своје тишине. Мач је извучен испод кревета, оклоп углачан, коњ оседлан. Тешким кораком изашао је на терасу… Cунце је заслепело његове очи и он je погну главу. Његова војска га је чекала. Видело се да тешко дише… А онда je гoрдo подигаo главу и руку са мачем високо пут небa. Блeштaвa Cунчевa cвeтлocт ce одбиjaлa од њега.
У БООООООООООООООЈЈЈЈЈЈЈЈЈ! Kраљевство се ником неда!!!''

Написао:kida66
Слику израдио:HusaR1389
July 30, 2014

Imperia Online

Coucou chers joueurs francophones! Voilà les annonces d'aujourd'hui!

Correctifs:
- La mission impériale pour rejoindre/créer une alliance peut être accomplie correctement.
- Correction d'un problème lors de l'envoi des chariots depuis le menu "Rassembler toute l'armée" d'un autre domaine dans un poste militaire.
July 30, 2014

Imperia Online

Исправленные проблемы

- Имперская миссия присоединения к союзу/ формирование союза уже выполняется правильно;
- Исправлена проблема, связанная с отправлением повозок, через меню для перемещения всей армии в Крепости, из другого владения к военному посту.
July 30, 2014

Imperia Online

Elhárított hibák

- A szövetségbe csatlakozás vagy szövetség alapítás küldetés már helyesen működik.

- Amikor szálító kocsikat küldesz más birtoklástól katonai ügynökséghez az egész hadsereg küldés menűpontról, már minden helyesen működik.
July 30, 2014

Imperia Online

Отклоњени проблеми

- Задатак у достигнућима придруживање савезу/оснивање савеза од сада се извршава на исправан начин.
- Отклоњен је проблем код слања снабдевних кола преко менија за окупљање целокупне војске из другог поседа у војну станицу.
July 30, 2014

Imperia Online

Oyun hatalarının giderilmesi

- "Bir ittifağa katıl" / "Bir ittifak kur" denen imperialı görev artık sorunsuz olarak tamamlanabilir;

- "Birleştir" menüsü üzerinden bir tesisten bir askeri karakola yük arabalarının gönderilmesi ile çıkmış sorun giderilmiştir.
July 30, 2014

Imperia Online

Conserto de bugs
- A missão de criar ou juntar-se para uma aliança agora se completa corretamente.
- Foi consertado um bug relacionado à transferência de carrinhos de transporte pelo botão "Reunir todo o exército" de um domínio para posto militar.
July 30, 2014

Imperia Online

OTKLONJENI PROBLEMI

- Otklonjen je problem sa zadatkom "Osnujte savez ili se pridružite nekom savezu".

- Otklonjen je problem s transportiranjem opskrbnih kola iz jednog posjeda u vojnu postaju (problem se javljao u Komandnom centru > Raspored > Okupi).
July 30, 2014

Imperia Online

Usunięte błędy

- Zadanie, związane z dołączeniem do/ założeniem sojuszu działa prawidłowo.
- Usunięto błąd podczas wysłania wózek towarowych z menu do zgromadzenia całej armii z innej posiadłości do bazy wojskowej.
July 30, 2014

Imperia Online

Bug risolti

- La missione imperiale di adesione a / creazione di alleanza ora viene completata correttamente.
- È stato rimosso un problema relativo alla spedizione di carri da trasporto da un altro possedimento ad una postazione militare, tramite il menu di raduno dell'esercito.
July 30, 2014

Imperia Online

- Імператорська місія по приєднанню до / створенню союзу вже виконується коректно.

- Усунено проблему, яка пов'язана із відправленням возів в меню, де збирається вся армія (Фортеця / Рошташування) з іншого володіння у військовий пост.
July 30, 2014

Imperia Online

- Имперската мисия за присъединяване в / създаване на съюз вече се изпълнява коректно.
- Отстранен е проблем при изпращане на товарни колички през менюто за събиране на цялата армия от друго владение към военен пост.
July 30, 2014

Imperia Online

50 diamanti verranno caricati nell'account del giocatore che risponderà per primo alla seguente domanda:

Quanti punti militari si perdono con la capitolazione?
July 30, 2014

Imperia Online

Blitz 15 ve Blitz 53 diyarları 28 Temmuz tarihinde yeni başladı. Kayıt linkleri aşağıda:

blitz 15: http://www44.imperiaonline.org/imperia/game_v5/game/register.php?realm=15&ipid=6750703&c=a9e46bdfb1426d9475d65b50180c8d8a

blitz 53: http://www102.imperiaonline.org/imperia/game_v5/game/register.php?realm=53&ipid=5550671&c=11b52996b551a9c6fed95ef30d8fee8e
July 29, 2014

Imperia Online

Други део 7. круга конкурса by AleXXX. July 29, 2014

Imperia Online

Oggi, 28.07.2014, alle ore 16 server time (UTC +2), comincia l'era 15 del reame Blitz 15.
Vincitrice della competizione Signori del Reame nell'era precedente è l'alleanza kapuchino, con un raggio d'influenza del 69.12%.
Durante la prima settimana del reame, riceverai il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.

Oggi, 28.07.2014, alle ore 16 server time (UTC +2), comincia l'era 13 del reame Blitz 53.
Vincitrice della competizione Signori del Reame nell'era precedente è l'alleanza Vuslat, con un raggio d'influenza del 100%.
Durante la prima settimana del reame, riceverai il 20% in più di diamanti per ogni acquisto.
July 28, 2014

Imperia Online

Данас, 28.07.2014, у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ +2) почиње ера 15 Блиц света 15 након одређивања Господара света савеза kapuchino, победника у ери 14 са 69.12% домета утицаја.
Током прве недеље блиц света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину. Данас, 28.07.2014, у 16:00 сати по времену сервера (ВПГ +2) почиње ера 13 Блиц света 53.
Победник у такмичењу за Господара света у ери 12 је савез Vuslat са 100% домета утицаја.
Током прве недеље блиц света, добићете 20% више дијаманата за сваку куповину.
July 28, 2014

Imperia Online

Era 15 del mundo Blitz 15 inicia hoy, el 28.07.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2), después de hayan sido determinados los Señores del reino - la alianza kapuchino, ganadores con el 69.12% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.

Era 13 del mundo Blitz 53 inicia hoy, el 28.07.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2), después de que hayan sido determinados los Señores del reino - la alianza Vuslat, ganadores con el 100% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.

Era 7 del mundo SP 22 inicia hoy, el 28.07.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2), después de que hayan sido determinados los Señores del reino - la alianza DREAMERS, ganadores con el 83.07% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
July 28, 2014

Imperia Online

Dzisiaj, 28.07.2014 r. o godz. 16:00 czasu serwera zaczyna się 15 era świata Blitz 15, po zwycięstwie sojuszu kapuchino z zasięgiem wpływu - 69.12%.
Podczas pierwszego tygodnia świata do każdego zakupu otrzymasz 20% więcej diamentów.

Dzisiaj, 28.07.2014 r, o godz. 16:00 czasu serwera zaczyna się nowa 13 era w świecie Blitz 53, po zwycięstwie sojuszu Vuslat z zasięgiem wpływu 100%.
Podczas pierwszego tygodnia do każdego zakupu otrzymasz 20% więcej diamentów.
July 28, 2014

Imperia Online

3 era świata Polski 19 zaczyna się dzisiaj, 28.07.2014 r. o godz. 16 czasu serwera (GMT +2), po zwycięstwie sojuszu Berserkrs w poprzedniej erze z obszarem wpływu 92.94%.
Podczas pierwszego tygodnia świata do każdego zakupu otrzymasz 20% więcej diamentów.
July 28, 2014

Imperia Online

Dnia 25.07.2014 r. o godz. 16:00 czasu serwera zaczęła się 7 era świata Międzynarodowego 80, po zwycięstwie sojuszu _GAME_OVER_ w poprzedniej erze z zasięgiem wpływu 72.5%.
Podczas pierwszego tygodnia świata do każdego zakupu otrzymasz 20% więcej diamentów.

Władcy Świata

Turniej Władcy świata zostanie wprowadzony na świecie Międzynarodowym 20 - 01.08.2014 o godziny 16:00 czasu serwera.

Uwaga! Kiedy jeden sojusz zdoła wygrać świat, mając przynajmniej 60% wpływu na mapie globalnej i kiedy zdoła zatrzymać ten wpływ na okres 84h, era się kończy i nowa się zaczyna w ramach 24 godzin po ukończeniu starej ery. Rozwój wszystkich kont zacznie się od 0. Rozmieszczenie na Mapie Globalnej będzie inne. Wszystkie diamenty ,pakiety premium i sojusze zostaną zachowane z poprzedniej ery.
July 28, 2014

Imperia Online

Danas, 28. srpnja 2014. godine, u 16 sati po serveru (GMT +2) počinje era 13 Blitz svijeta 53. Pobjednik u natjecanju Gospodari svijeta u eri 12 je savez Vuslat sa 100% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna blitz svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjedničkom savezu!
July 28, 2014

Imperia Online

Danas, 28. srpnja 2014. godine u 16:00 po serveru počinje era 15 Blitz svijeta 15. Pobjednik u eri 14 je savez kapuchino 69.12% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna blitz svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjednicima!
July 28, 2014

Imperia Online

Il primo che risponderà correttamente alla domanda, riceverà 50 diamanti nel proprio account! :)

A cosa servono le vie imperiali?
July 28, 2014

Imperia Online

Празнична заштита

Поводом предстојећег Рамазанског Бајрама Империја Онлајн пружа свим играчима у турским, арапским и међународним световима (изузев светова Мега Блиц 140 и Мега Блиц 218) могућност за активацију Празничне заштите. Празнична заштита ће бити доступна за активацију у Премијум менију >> картица Додаци у верзији 5 и преко иконице у селу у верзији 6 27.07.2014. године у 12:00 сати по времену сервера (ВПГ+2) и завршиће 30.07.2014. у 12:00 сати по времену сервера (ВПГ+2). За више информација о Празничној заштити кликните овде.

Тим Империје Онлајн жели срећне празнике свим играчима који славе Рамазански Бајрам!
July 28, 2014

Imperia Online

A l'occasion de Ramasan Bayram Imperia Online permet aux
joueurs des mondes turcs, arabes et internationaux (à l’exception des mondes Méga Blitz 140 et Méga Blitz 218) d'activer la Protection de fête. L'option Protection de fête peut être activée depuis le menu Prémium >> l'onglet Extras en version 5 et depuis l'icône de la protection de fête en version 6, le 27.07.2014 à 12h00 temps serveur. La protection expire le 30.07.2014 à 12h00 temps serveur.

Imperia Online souhaite bonnes fêtes à tous les joueurs musulmans!
July 27, 2014

Imperia Online

Dobrý den,

Chceme Vás informovat, že od 28.7.2014 do 4.8.2014 nebude česká podpora hry přítomna.
Předem děkujeme za pochopení.

Přejeme Vám hezký den.

Tým Imperia Online
July 26, 2014

Imperia Online

Hoy, 25.07.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2) inicia era 7 del mundo Internacional 80, después de que hayan sido determinados los Señores del reino - la alianza _GAME_OVER_ con el 72.5% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo se recibirá un 20% más de diamantes por cada compra.
July 25, 2014

Imperia Online

Danas, 25. srpnja 2014. godine, u 16:00 sati po serveru (GMT +2) počinje era 7 Međunarodnog svijeta 80. Gospodari svijeta u eri 6 su savez _GAME_OVER_ sa 72.5% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Čestitamo pobjednicima!
July 25, 2014

Imperia Online

Em relação às férias de Ramadã a partir do dia 27 de Julho às 12:00 horário de servidor (GMT +2), os jogadores poderão ativar proteção de feriado. A proteção estará disponível nos reinos árabes, turcos e internacionais do Imperia Online (com exceção dos reinos MegaBlitz 140 e MegaBlitz 218, v6). A proteção de férias terminará no dia 30 de Julho às 12:00 horário de servidor (GMT +2).

A Equipe do Imperia Online deseja boas festas para todos os muçulmanos.
July 25, 2014

Imperia Online

En relación con la celebración del Ramadán, a partir del 27 de julio a las 12:00 hora del servidor (GTM+2) , los jugadores de los mundos turcos, árabes e internacionales (a excepción de los mundos Mega Blitz 140 y Mega Blitz 218), podrían activar la protección ferial. La protección ferial puede ser activada desde el menú Premium >> sub-menu Extras en versión 5, y desde el icono de protección ferial en el mapa del pueblo en versión 6. La protección ferial terminará el día 30 de julio a las 12:00 hora del servidor (GTM+2).
El equipo de Impera Online desea felices fiestas a todos los musulmanes.
July 25, 2014

Imperia Online

По случай Рамазан байрам Империя Онлайн дава възможност на играчите от турските, арабските и международните светове (с изключение на светове 140 Мегаблиц и 218 Мегаблиц) да активират Празнична защита. Празничната защита ще може да бъде активирана от меню Премиум >> таб Екстри във версия 5 и през иконата за празнична защита върху картата на селото във версия 6 на 27.07 в 12 ч. сървърно време и ще приключи на 30.07 в 12 ч. сървърно време.
Империя Онлайн желае на всички мюсюлмани весели празници!
July 25, 2014

Imperia Online

З приводу Свята розговляння Імперія Онлайн дає можливість гравцям з турецьких, арабських і міжнародних реалмів ( окрім 140-го та 218 Мега Бліц) активувати Святковий захист. Святковий захист може бути активований в меню Преміум >> Додаткові в версії 5 і через іконку святкового захисту на карті села в версії 6 27.07.14 о 12 г. серверного часу і закінчиться 30.07.14 о 12 г. серверного часу.
Імперія Онлайн бажає всім мусульманам веселих свят!
July 25, 2014

Imperia Online

Ramazan bayramının gelmesiyle Imperia Online Türk, Arap ve uluslararası diyarlarında (Mega blitz 140 ve Megablitz 218 diyarları haricinde) bayram korunmasını aktif hale getirmenize imkan veriyor. Bayram korunmasını 27 Temmuz saat 12 itibariyle versiyon 5 diyarlarında menü Premium / Ekstralar sekmesinden, versiyon 6 diyarlarında ise köy haritasindan aktif hale getirebilirsiniz ve 30 Temmuz saat 12de bitecektir.

Tüm Müslüman oyuncularımıza iyi bayramlar dileriz!
July 25, 2014

Imperia Online

BLAGDANSKA ZAŠTITA!

Povodom Ramazanskog Bajrama Imperia Online pruža svim igračima u turskim, arapskim i međunarodnim svjetovima, izuzev Mega blitz svijeta 140 i Mega blitz svijeta 218, mogućnost aktivirati blagdansku zaštitu. Blagdanska zaštita će biti dostupna 27.07.2014. godine u 12:00 sati po serveru (GMT +2) u izborniku Premium >> kartici Dodaci u v.5 i preko ikone u selu u v.6. Zaštita će biti automatski deaktivirana 30.07.2014. godine u 12:00 sati po serveru (GMT +2).

* Blagdanska zaštita - opcija koju može aktivirati svaki igrač tijekom blagdana, unaprijed najavljenih od strane Imperia Online tima i za vrijeme perioda koji odredi IO. Dok je aktivirana zaštita, igrači ne mogu napasti niti biti napadnuti od drugih igrača. Ali mogu pristupati računu, graditi građevine, pokretati istraživanja, regrutirati vojsku... Svi napadi poslani na carstvo prije aktivacije zaštite će se izvršiti. Bitke saveza ne potpadaju pod nikakva pravila o zaštiti. Napadi na vlastite nezavisne provincije i porobljavanje njihovih resursa nisu dozvoljeni.

** Odmor i blagdanska zaštita mogu biti uključeni samo ako nemate jedinice na misiji.

IO tim vam želi sretne i blagoslovljene blagdane!
July 25, 2014

Imperia Online

U příležitosti Eid ul-Fitr dostanou všichni hráči v Tureckém, Arabském a Mezinárodním světech (kromě 218 Mega Blitz světě a 140 Mega Blitz světě ) možnost aktivovat Sváteční ochranu. Sváteční ochrana bude k dispozici pro aktivaci v menu Premium >> tab Doplňky pro verzi 5 a přes ikonu Sváteční ochrana ve verzi 6, počínaje 30.7 v 12 hodin serverového času a konče 18.10. v 12 hodin serverového času.

Přejeme šťastné svátky všem hráčům, kteří slaví Eid ul-Fitr!
July 25, 2014

Imperia Online

Z okazji nadchodzącego święta Eid al-Fitr Imperia Online daje możliwość swoim graczom ze światach tureckich, arabskich i międzynarodowych (bez światów Mega blitz 140 i Mega blitz 218), włączyć protekcję świąteczną. Protekcja stanie się dostępna 27.07.2014 o godz. 12:00 czasu serwera, a wygaśnie automatycznie 30.07.2014 o godz. 12:00 czasu serwera. Protekcję można włączyć w menu Weź diamenty>> Premium>> Ekstra w wersji 5 i z poziomu ikony protekcji świątecznej na mapie wioski w wersji 6.

Imperia Online życzy wszystkim muzułmańskim graczom Wesołych świąt!
July 25, 2014

Imperia Online

Buone notizie, nobili guerrieri! Per ogni acquisto riceverete il 40% in più di diamanti! La promozione è valida per tutti i metodi di pagamento e terminerà il 25.07.2014 alle ore 17, server time.

Forza e onore!
July 25, 2014

Imperia Online

Bug risolti

- È stato rimosso un bug relativo alla duplicazione di eserciti dell'alleanza.
- È stato rimosso un problema che impediva di selezionare un nuovo leader nell'alleanza.
- È stato rimosso un problema per cui il successore dell'imperatore perdeva esperienza del governatore e abilità con l'ascesa al trono.
- È stato rimosso un problema per cui alcuni membri dell'alleanza non vedevano l'ultimo rapporto di spionaggio.
July 25, 2014

Imperia Online

POSEBNA PONUDA!

Prilikom svake kupnje primit ćete 40% više dijamanata! Ponuda vrijedi za sve metode plaćanja i bit će aktivna do 25. srpnja 2014. godine u 17:00 sati po serveru (GMT +2).
July 25, 2014

Imperia Online

Promoción!

¡Buenas noticias, guerreros valientes! ¡Por cada compra recibirán un 40% más de diamantes! La promoción será válida para todos los métodos de pago y terminará el día 25.07.2014 a las 17:00 hora del servidor.

¡Fuerza y honor!
July 24, 2014

Imperia Online

Resolución de problemas

- Ha sido arreglado un fallo relacionado con duplicación del ejército de alianza.
- Ha sido arreglado un problema debido al cual era imposible la elección de un nuevo líder.
- Ha sido arreglado un problema debido al cual el heredero del emperador perdía experiencia y habilidades de gobernador al subir al trono.
- El último reporte de espionaje ya es visible para todos los miembros.
July 24, 2014

Imperia Online

Boas notícias, guerreiros valentes!
Receberá um bónus de 40% mais diamantes com cada compra! A promoção é válida para todos os métodos de pagamento e vai terminar a 25 de Julho às 17h, horário do servidor.

Força e honra!
July 24, 2014

Imperia Online

Καλά νέα, ευγενείς πολεμιστές!

Για κάθε αγορά θα λάβετε 40% περισσότερα διαμάντια!

Η προσφορά θα ισχύει για όλα τα συστήματα πληρωμών και θα τελειώσει στις 17:00 η ώρα, στις 25η Ιουλίου 2014.

Δόξα και δύναμη!
July 24, 2014

Imperia Online

Oyun hatalarının giderilmesi:
- İttifak ordusunun katlaması ile ilgili oyun hatası giderilmiştir.
- İttifak lideri seçimi ile ilgili sorun giderilmiştir.
- İmparatorun veliahtı tahta çıkınca valilik tecrübe ve becerilerinin kaybolması ile ilgili oyun hatası giderilmiştir.
- Bazı ittifak üyelerinin ittifağın son casusluk raporunun görünmemesi ile ilgili sorun giderilmiştir.
July 24, 2014

Imperia Online

Гарні новини, шляхетні воїни! При кожній покупці будете отримувати на 40% більше алмазів!
Пропозиція діє для всіх систем платежів і закінчиться 25.07.2014 р. о 17 г.

Сила і честь!
July 24, 2014

Imperia Online

Добри новини, доблестни воини! При всяка покупка ще получите 40% повече диаманти! Промоцията важи за всички платежни системи и ще приключи на 25.07.2014 г. в 17 ч.

Сила и чест!
July 24, 2014

Imperia Online

Świetne wiadomości, dzielni wojownicy! Wszyscy dostaną bonus +40% do każdego zakupu Diamentów! Promocja jest ważna dla wszystkich metod płatniczych i wygaśnie o godz. 17:00, 25.07.2014 r.

Siła i honor!
July 24, 2014

Imperia Online

Skvělé zprávy, Slavní bojovníci! Obdržíte +40% více diamanty s každým nákupem! Nabídka je platná pro všechny platební metody a skončí 25.7.2014 v 17 hodin serverového času.

Síla a čest!
July 24, 2014

Imperia Online

Opravy chyb:

- Vyřešen problém, spojený se zdvojením aliančních armád.
- Opraven problém, při kterém nešlo zvolit nového lidra v Alianci.
- Opraven problém, při kterém dědic císaře ztratí body za guvernerské zkušenosti a dovednosti, když nastoupí na trůn.
- Opraven problém, při kterém někteří členové aliance nemohli vidět poslední špionskou zprávu v alianci.
July 24, 2014

Imperia Online

Προβλήματα που αφαιρέθηκαν:

- Αφαιρέθηκε ένα bug σε σχέση με τον διπλασιασμό του συμμαχικού στρατού.
- Αφαιρέθηκε ένα bug σε σχέση με την αδυναμία επιλογής νέου ηγέτη μιας συμμαχίας.
- Αφαιρέθηκε ένα bug με το οποίο διάδοχος του αυτοκράτορα χάνει πόντους πείρας επάρχου και δεξιότητες, όταν ανεβαίνει στον θρόνο.
- Αφαιρέθηκε ένα bug με το οποίο μερικά συμμαχικά μέλη δεν έβλεπαν την τελευταία αναφορά κατασκοπείας.
July 24, 2014

Imperia Online

OTKLONJENI PROBLEMI:

- Otklonjen je problem koji je uzrokovao duplanje savezne vojske.
- Otklonjen je problem kod izbora novog vođe.
- Otklonjen je problem kod kojeg je prijestolonasljednik gubio vještine i bodove guvernerskog iskustva.
- Otklonjen je problem kod kojeg neki članovi saveza nisu imali pristup posljednjem izvješću špijunaže.
July 24, 2014

Imperia Online

- Отстранен е бъг, свързан с дублиране на съюзна армия.
Отстранени проблеми:
- Отстранен е проблем, свързан с невъзможност за избиране на нов лидер в съюз.
- Отстранен е проблем, при който наследник на императора губи точки губернаторски опит и умения при възкачване на престола.
- Отстранен е проблем, при който някои съюзни членове не виждаха последния шпионски доклад в съюза.
July 24, 2014

Imperia Online

Conserto de bugs:

- Foi consertado um bug relacionado a multiplicação de exército.
- Foi resolvido um problema, devido ao qual não era possível escolher novo líder.
- Foi resolvido um problema, devido ao qual o herdeiro do imperador perdia experiência e habilidades de governador indevidamente, subindo ao trono.
- O último relatório de espionagem da aliança agora está visualizado corretamente por todos os membros.
July 24, 2014

Imperia Online

- A fost remediat bug-ul , la care armata alianței se dubla

- A fost remediată problema , la care era imposibil să se aleagă un nou lider

- A fost remediat bug-ul la care moștenitorul împâratului pierdea pucte de experiența governatorială și abilități la întronarea

- A fost remediată problema, la care unii dintre membrii alianței nu vedeau ultimul raport de spionaj în alianța
July 24, 2014

Imperia Online

Усунені проблеми!
- Усунено баг, пов'язаний із дублюванням союзної армії.

- Усунено проблему, пов'язану із неможливістю обирати нового лідера в союзі.

- Усунено проблему, при якій спадкоємець імператора втрачає очки губернаторського досвіду і вміння коли посідає на трон.

- Усунено проблему, при якій деякі члени союзу не бачили останню шпигунську доповідь в союзі.
July 24, 2014

Imperia Online

Usunięte problemy - Usunięto błąd, związany ze zdublowaniem armii sojuszu.
- Problem, związany z niemożliwością wyboru nowego lidera w sojuszu został rozwiązany.
- Następca tronu już nie traci punktów doświadczenia gubernatora i umiejętności podczas przyjęcia tronu.
- Usunięto błąd, przy którym członkowie sojuszu nie mogliby zobaczyć ostatniego raportu szpiegowskiego w sojuszu.
July 24, 2014

Imperia Online

Imperia Online likes Online Artillery.

July 24, 2014

Imperia Online

Imperia Online shared a page.

Day and night, you gonna fight )) Yes, we are finally live at AppStore! Check the official page to see how to download the game! July 23, 2014

Imperia Online

Era 6 del mundo Internacional 93 inicia hoy, 23.07.2014 a las 16:00 hora del servidor (UTC +2), después de que hayan sido determinados los Señores del reino - la alianza _BARATHEON_, con el 100% alcance de influencia.
Durante la primera semana del mundo se recibirá un 20% más de bono por cada compra de diamantes.
July 23, 2014

Imperia Online

Dnes 23.7.2014 v 16 hodin serverového času začíná 6. éra v Mezinárodním světě 93.
Pánem světa v minulé éře se stala aliance _BARATHEON_ s rozsahem vlivu 100%
Během prvního týdne světa obdržíte o 20% více diamantů za každý nákup.
July 23, 2014

Imperia Online

Днес, 23.07.2014г., в 16 часа сървърно време започва ера 6 на Международен свят 93.
Победители в състезанието Властелини на реалма в последната ера са съюз _BARATHEON_ с обсег на влияние 100%
По време на първата седмица на свeта ще се получават 20% повече диаманти за всяка покупка.
July 23, 2014

Imperia Online

Bugün 23.07.2014., saat 16'da Uluslararası 93 diyarın 6. dönemi başlıyor.
Son döneminin Diyarın efendileri yarışması %100 etkisi olan _BARATHEON_ ittifağı tarafından kazanıldı.
Diyarın ilk haftası boyunca her elmas alımında %20 daha fazla elmas alacaksınız.
July 23, 2014

Imperia Online

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ:
Σήμερα, στις 23η Ιουλίου 2014, στις 16:00 ώρα διακομιστή (UTC +2), αρχίζει η 6η εποχή του Διεθνούς βασιλείου 93.
Νικητές του διαγωνισμού Άρχοντες του βασιλείου είναι η συμμαχία _BARATHEON_με 100% σειρά επιρροής.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του βασιλείου θα λάβετε 20% περισσότερα διαμάντια για καθεμιά αγορά.
July 23, 2014

Imperia Online

Azi 23.07.2014, la ora 16 ora, ora serverului(GMT +2), începe era 6 în lume Internațională 93, după stabilirea câștigătorilor prin competiția Lorzii Lumii - alianța _BARATHEON_, câștigători în ultima eră cu raza de influență 100%
Pe perioada primei săptămâni, veți primi 20% mai multe diamante pentru toate achiziţiile.
July 23, 2014

Imperia Online

Aujourd'hui, le 23.07.2014 à 16h00 temps serveur commence l'ère 6 du monde International 93, après la victoire de l'alliance _BARATHEON_ avec 100% de portée d'influence.
Pendant la première semaine dès le début du monde, vous recevrez de 20% de diamants en plus à chaque achat réalisé.
July 23, 2014

Imperia Online

Heute, den 23.07.2014 um 16:00 Uhr Serverzeit startet die 6te Runde der Internationalen Spielwelt 93. Die Herrscher der Welt sind schon klar: die Allianz _BARATHEON_, Gewinner in der 5te Runde mit Einflussbereich von 100%
Während der ersten Woche der Spielwelt bekommt man 20% mehr Diamanten bei jedem Diamantenkauf.
July 23, 2014

Imperia Online

Hoje, dia 23 de Julho, às 16h, horário do servidor (GMT +2), começa Era 6 do reino Int 93, após terem sido determinados os Senhores do reino - aliança _BARATHEON_, vencedores em Era 5 com 100% leque de influência.
Durante a primeira semana do reino, vão receber 20% mais diamantes com cada compra.
July 23, 2014

Imperia Online

Сьогодні, 23.07.2014 р., о 16 годині серверного часу розпочинається Епоха 6 Міжнародного Королівства 93, після чого були визначені Володарі Королівтсва останньої Епохи - союз _BARATHEON_ із 100% діапазоном впливу.
Під час першого тижня Королівства отримуватимуться на 20% більше алмазів при кожній покупці.
July 23, 2014

Imperia Online

Сегодня, 23.07.2014, в 16 часов серверного времени, начинается Эра 6 международного Королевства 93, после того как были определены Властелины Королевства - альянс _BARATHEON_, победители в последней Эре 5 с диапазоном влияния 100%. July 23, 2014

Imperia Online

Dzisiaj, 23.07.2014 r. o godz. 16 czasu serwera zaczyna się 6 era świata Międzynarodowego 93, po zwycięstwie sojuszu _BARATHEON_ z zasięgiem wpływu 100% w poprzedniej erze.
Podczas pierwszego tygodnia świata do każdego zakupu otrzymasz 20% więcej diamentów.
July 23, 2014

Imperia Online

Oggi, 23.07.2014, alle ore 16:00 server time (UTC +2), comincia l'era 6 del reame Internazionale 93.
Vincitrice della competizione Signori del Reame nell'era precedente è l'alleanza _BARATHEON_ con un raggio di influenza del 100%.
Durante la prima settimana del reame, riceverai il 20% in più di diamanti per tutti gli acquisti.
July 23, 2014

Imperia Online

Imperia Online at Međunarodni svijet 93.

Era 6 Međunarodnog svijeta 93 počinje danas, 23. srpnja 2014., u 16:00 po serveru (GMT+2). Pobjednik u u eri 5 je savez _BARATHEON_ sa 100% utjecaja.

Tijekom prvog tjedna brzog svijeta, primit ćete 20% više dijamanata za svaku kupnju.

Link za registraciju: http://www43.imperiaonline.org/imperia/game_v5/game/register.php?realm=93&ipid=596649&c=6bbb8bc7624203b398b9a8b11d0b66a4

Čestitamo pobjedničkom savezu!
July 23, 2014

Imperia Online

تبدأ الحقبة 5 لعالم العربي 3 اليوم - 23 يوليو 2014، في تمام الساعة 16:00 بتوقيت السيرفر GMT +2.
التحالف الفائز في مسابقة "أسياد العالم" في الحقبة 4 هو Incredibles مع نطاق السيطرة 77.89%.
وخلال الأسبوع الأول للعالم سيتم الحصول على 20% مجوهرات زيادة لكل شراء.
July 23, 2014

Imperia Online

Bug fixes

- An issue where when buying diamonds with certain payment methods, the amount of purchased diamonds was not displayed correctly on the screen showing the selected package, has been fixed.
- In case of death or murder of the emperor, the first reset of skills is now free of charge for the successor only on condition that he/she possesses skills.
July 23, 2014

Imperia Online

Imperia Online shared a page.

Hey, check out the hottest new look of Online Artillery! It's an awesome remake of the classic multiplayer cannon shooter game. ‘Like’ the Facebook page and stay in touch with all things new about the game! July 22, 2014

Imperia Online

LATEST NEWS:
Dear Emperors,
attacks will be active again on 22.07.2014 at 15:00 server time (GMT +2). We apologize for the inconvenience.
July 21, 2014

Imperia Online

Our internet provider is encountering technical issues and access to the game has been limited. In relation to this, attacks and army upkeep will be suspended until the problem is fixed.
- all attacks launched before the suspension will be recalled;
- all alliance wars and premium memberships will be prolonged with the time of suspension
- army upkeep will not be taken although it will as If it has been taken in statistics menu.
- The competition in the realms with active Lord of the Realm will also be prolonged with 24 hours, in case that some alliance maintains the necessary influence.

We will give you additional information about when attacks will be active again. We apologize for the inconvenience.
July 21, 2014

Imperia Online

Lords of the realm!

The stage for winning the realm via Lords of the realm competition will be activated in Mega Blitz realm 140 on July 23 at 4 pm server time (UTC+2)

NB! If one alliance manages to keep at least 60% influence range for at least 17 hours, it becomes Lord of the realm, the era ends and a new one will start within 24 hours. All Empires' development will start from 0. Тhe locations on the Global map will be different. All diamonds, premium memberships and alliances will be saved for the new era.
July 17, 2014

Imperia Online

Lords of the realm!

The stage for winning the realm via Lords of the realm competition will be activated in V6 Mega Blitz realm 218 today, July 17 at 4 pm server time (UTC+2)

NB! If one alliance manages to keep at least 60% influence range for at least 17 hours, it becomes Lord of the realm, the era ends and a new one will start within 24 hours. All Empires' development will start from 0. Тhe locations on the Global map will be different. All diamonds, premium memberships and alliances will be saved for the new era.
July 17, 2014

Imperia Online

Changes in Imperia Online:

Due to Facebook's Policy, the button for sharing an accomplishment of a Quest on your Facebook profile has been removed.
July 16, 2014

Imperia Online

LATEST NEWS: Suspended Attacks!
Our internet provider is encountering technical issues and access to the game has been limited. In relation to this, attacks and army upkeep will be suspended until the problem is fixed.
- all attacks launched before the suspension will be recalled;
- all alliance wars and premium memberships will be prolonged with the time of suspension
- army upkeep will not be taken although it will as If it has been taken in statistics menu.
- The competition in the realms with active Lord of the Realm will also be prolonged with 24 hours, in case that some alliance maintains the necessary influence.

Attacks will be active on 17.07.2014 at 15:00 server time (GMT +2). We apologize for the inconvenience.
July 16, 2014

Imperia Online

A new portion of changes and bug fixes is here!

- A correction of levels and prices of buildings Gubernatorial headquarters , Headquarters and Palace. For more information, see the descriptions of the buildings in the game.
- In case of death or murder of the emperor, the first reset of skills is now free of charge for the successor.
- Changes in section "Elections" in the alliance menu.
- When all members leave an alliance, its name will be released and can be used when creating a new alliance.
- New design of "Assign to a group" menu for assigning alliance members to groups.
- A warning message will appear when canceling a mission for peaceful annexation.
- In Players rankings the daily change of net and military points is shown correctly.
- When buying 10 or 15 tickets from "Game of Luck", the single ticket price is now shown correctly.
July 15, 2014

Imperia Online

Lords of the realm!

The stage for winning the realm via Lords of the realm competition will be activated in realm International 93 on July 18 at 4 pm server time (UTC + 2).

NB! If one alliance manages to keep at least 60% influence range for at least 84 hours, it becomes Lord of the realm, the era ends and a new one will start within 24 hours. All Empires' development will start from 0. Тhe locations on the Global map will be different. All diamonds, premium memberships and alliances will be saved for the new era.
July 11, 2014

Imperia Online

New portion of bugfixes was applied today!

- A bug where upon declared war on one of two alliances in non-aggression pact, the second alliance could declare war on the aggressor free of charge has been fixed.
- A bug where sending a great person for marriage in a foreign empire, the person remained available in the Command center of the player and the marriage proposal could not be accepted has been fixed.
- A bug where the army of a desroyed rally point happens to have no place to go back to due to lack of space for the army in another rally point, to which it is redirected has been fixed.
- A bug where a defensive battle between military posts did not account for a Battle of the day has been fixed.
- A bug where after the destruction of one of the player's colonies efficiency of the rest of the colonies did not calculate correctly, has been fixed.
- A bug where the military annexation of a vassal with a weak army, that does not actually damage the castle, always led to victory, has been fixed.
- A bug where the change in the prices of buildings and allied studies do not accurately reflect the level of university of the science officer has been fixed.
- A bug where a player at less than 200 points and in Tutorial was able to attack foreign Alliance holding, has been fixed.
- A bug where the bonus of a colony, founded on a special resource Diamonds, did not accumulate when buying diamonds for a friend, has been fixed.
- Players of the alliance winner of Lords of the realm will receive 200 diamonds as a reward.
July 11, 2014

Imperia Online

More fixes were applied today:

- Fix of an issue where upon application in an alliance whose leader is not yet logged in the realm after its restart, an error was returned from the server.
- Fix of a problem where in case of death of the last person left in a dynasty, the date of death of the remaining members became the same as the last person's date of death.
- Fix of a bug where only the first round of the battle of the day report could be displayed.
- The names of the winner and the defeated in the simulation report now appear in the correct order.
July 9, 2014

Imperia Online

Did you know you can get your Imperia Online news from Twitter as well? July 9, 2014

Imperia Online

The latest changes in the game:

- A problem with the removal of the governor, appointed in the province, has been fixed.
- A bug related with a premium package being activated 2 times has been fixed.
- In Vacation mode, counting of the time left to the due date of the deposit in the Bank will be paused.
- A problem with the inactivity of the timer showing the time of an alliance technology has been fixed.
- When a General dies, a correct icon with a skull will be shown in his profile.
- "Diamond Race" will not be available for an indefinite period of time.
July 8, 2014

Imperia Online

Several bugfixes were applied:

- It is now allowed for a player to spy on an abandoned empire of an alliance the player is in federation with.
- A bug where already deleted private messages reappear in the inbox has been fixed
- A bug where the button "All in garrison" was active when garrison is filled with units has been fixed.
July 4, 2014

Imperia Online

Introducing: Multi-login

Imperia Online now has a new Multi-login feature. Designed to allow you a seamless transition between your on-the-go gaming, a workstation, and your home computer, the Multi-login has the following functionalities:
- You can now be simultaneously signed in Imperia Online from multiple devices. Logging in on a new device will no longer automatically log you out of a previous device.
- A new ‘Activity log' screen will provide you with detailed information who, when, and from what device has accessed your account recently.
- Changing your account password on one device will sign you out on all other devices.
(Note: Multi-login is not available during the Tutorial.)
July 3, 2014

Imperia Online

Innovations and bug fixes

- Glossary has been introduced in How to play manual of the game. It will be constantly updated with new terms.
- "Hoard" functionality has been introduced in the game (right side of the screen). It displays all available caskets with resource or other content in a single menu in which the caskets can be explored and opened.
- A functionality for players to apply for participation in an alliance has been introduced in the game.
- In Rankings, everyone will see how much more advanced they are in comparison to all players in all realms according to their net points.
- Players will get warned for approaching the limits of capacity of houses and resources two hours in advance by a green round icon with an exclamation mark.
- In Espionage menu, Recall all button has been added to get all spies back.
- From now activation of Vacation mode will also
1. prevent great people from aging
2. prevent children from being born
3. prevent great people from dying
4. prevent generation of aristocrats
5. prevent governors from gaining experience
6. not stop paid training of generals / governors
7. block sending a great person to a foreign empire where vacation mode is activated
- In case of an attack, in which the difference between the value/gold equivalent of the attacker's army and defender's net points' gold equivalent is drastic, a casket containing army will not be available in Temple
- Movement of alliance armies will be calculated correctly taking into account the level of Cartography of the alliance's leader.
- In the specific situation in which a player explores their vassals using the go-to-next arrows, and comes accross to a vassal that had been taken away, a correct error message will be displayed.
- Vassals in an exclusive zone of an abandoned empire will now be visible to all.
- When leaving an alliance, players will receive notice with information about bonuses they will lose and the possibility of joining the alliance again.
- Ignore function in private messages will now prevent ignored players from writing on the profile of the player who ignored them.
- Tax can no longer be set at a province locked due to rebellion or riot.
- Fixed a bug where a great person could be sent to a foreign empire during paid training.
July 1, 2014

Similar Content

< Newer Older >